ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 9:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιουλ 2016 15:10

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ ανεβάζει στροφές στα μεταγραφικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Ο σύλλογος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του έμπειρου δυναμικού αμυντικού Νίκου Δεμέστιχα από τη Δόξα Αργυροπουλίου, με θητεία και πλούσιες παραστάσεις σε αρκετές ομάδες του Νομού (Τοξότης, Συκούριο, Νίκαια) αλλά και αντίστοιχες των Αθηνών.

Ο Νίκος Δεμέστιχας ήταν ένας εκ των διακριθέντων αθλητών κατά τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο οποίος αναμένεται να προσδώσει νέα πνοή στην ομάδα του Αβέρωφ, θωρακίζοντας σε μεγάλο βαθμό την αμυντική της γραμμή.

Επίσης ο σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου επιθετικού μέσου Αντώνη Λεμονή, και του συνονόματού του ελπιδοφόρου τερματοφύλακα, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στο ήδη υπάρχον φιλόδοξο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσόρισε τους εν λόγω ποδοσφαιριστές στις τάξεις του συλλόγου ευχόμενη κάθε επιτυχία.

Ο αγωνιστικός δε σχεδιασμός και η ενίσχυση του σωματείου συνεχίζεται με συντονισμένες και μεθοδικές ενέργειες και προσεχώς θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις ενώ η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθεί στις 28/7 και ώρα 18.00, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Αποστόλη Ευαγγέλου (κατόχου διπλώματος UEFA A’), στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αβέρωφ.

«Το διοικητικό συμβούλιο πιστό στις αξίες και τη φιλοσοφία του θα συνεχίσει την προσπάθεια πολύπλευρης ανάπτυξης του συλλόγου, αφενός προασπίζοντας με κάθε θεμιτό τρόπο τα συμφέροντά του και αφετέρου δείχνοντας έμπρακτη στήριξη στους αθλητές του (νεαρούς και μη), οι οποίοι, σημειωτέον, έχουν αναδειχθεί μέσω της παρουσίας τους στους κόλπους της ομάδας και των αγώνων αυτής» τονίζεται από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass