ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΣΚΟΡΕΡ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά σε Ν. Συράκο ο Απόλλωνας

* Ανακοινώθηκε χθες και επίσημα ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιουλ 2016 15:08
Θέμα χρόνου η απόκτηση του επιθετικού Νίκου Συράκου από την Κ20 του ΠΑΟΚ Θέμα χρόνου η απόκτηση του επιθετικού Νίκου Συράκου από την Κ20 του ΠΑΟΚ

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο μεταγραφικός πυρετός στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας δεν λέει να υποχωρήσει.

Έτσι μετά και την τελευταία επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για την απόκτηση του τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Συράκου. Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο επιθετικό από την ομάδα Νέων Κ20 του ΠΑΟΚ, με πολλά γκολ στο ενεργητικό του που μαρτυρούν τη μεγάλη του ικανότητα στο σκοράρισμα, με τον οποίο η διοίκηση του Απόλλωνα έχει έρθει σε συμφωνία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μεταγραφή του Νίκου Συράκου είναι θέμα χρόνου για τη λαρισινή ομάδα αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμα.

O Νίκος Συράκος γεννήθηκε την 1 Απριλίου του 1997 και μεγάλωσε στα Πετρανά Κοζάνης. Από την ΑΕ Κοζάνης βρέθηκε στον ΠΑΟΚ το 2010. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ πρόκειται για έναν «ταχυδυναμικό επιθετικό με καλή τεχνική και θράσος στις εκτελέσεις. Δεν περιμένει την τελική πάσα για να σκοράρει μόνο, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ο ίδιος τις ευκαιρίες που χρειάζεται. Ποδοσφαιριστής με χαμηλό κέντρο βάρους και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε χθες επίσημα την απόκτηση του τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη.

«Ο 28χρονος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Ο Άγγελος Σταυράκης έχει γεννηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 1988 στο Αρμένιο Λάρισας, ενώ έχει περάσει με επιτυχία από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες όπως μεταξύ άλλων οι: Εθνικός Φιλιπιάδας, Ολυμπιακός Βόλου, Τηλυκράτης Λευκάδας, Δωτιέας Αγιάς, Νίκη Βόλου, Καλαμάτα.

Τη σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 25 συμμετοχές στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που αναμένεται να βοηθήσει τον Απόλλωνα, για να πετύχει τους υψηλούς στόχους, που έχει θέσει» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «κυανολεύκων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass