ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Α2 ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0

Αναβαν… φωτιές οι Πυροσβέστες

*Γ.Κωσταρόπουλος: «Να αναβαθμίσουμε τον θεσμό»

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2016 8:39

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω συνάδελφοί τους έσβηναν φωτιές σε εργοστάσιο με λάστιχα, όμως στο γήπεδο «Δ.Κουκολίτσιου-Δ.Μουσιάρη», οι Πυροσβέστες… άναβαν φωτιές στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτοντας έναν ακόμη τίτλο στην πλούσια συλλογή τους.

Η ΠΥΛ λοιπόν στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α2 κατηγορίας επικράτησε του Δήμου Λαρισαίων με σκορ 3-0.

Ο  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος και ο προϊστάμενος αθλητικού τμήματος κ. Στυλιανός Τσίρκας συνεχάρησαν τους παίκτες των δυο ομάδων και όπως τόνισε ο κ.Κωσταρόπουλος «σημασία έχει η συμμετοχή και ότι συνεχίζεται ο θεσμός, ο οποίος πρέπει πάντως να αναβαθμισθεί».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Χρήστος Καλιάρας ανέφερε ότι τον Οκτώβριο θα γίνει ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης πρότεινε να γίνει ένας όμιλος και να ξεκινάνε όλες οι ομάδες την ίδια περίοδο τους αγώνες στο πρωτάθλημα των εργαζομένων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Πυροσβεστική προηγήθηκε στο 20΄με σουτ του Κώστα Χήρα και στο 30΄ο ίδιος παίκτης είχε και ένα δοκάρι.

Στην επανάληψη οι… πετυχημένες αλλαγές του Γιώργου Γκουτζουρέλα,  είχαν ως αποτέλεσμα οι Πυροσβέστες να πετύχουν δυο ακόμη τέρματα.

Στο 84΄ λοιπόν  ο Νίκος Κακαγιάννης έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιώργο Μαυρομάτη που έκανε το 2-0 με πλασέ, ενώ στην εκπνοή από εξαιρετική ασίστ του Καρδιτσιώτη Χρήστου Καλιάρα πάλι ο Μαυρομάτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι νικητές γιόρτασαν την κατάκτηση του τροπαίου με δυο… κιβώτια σαμπάνιες, που άνοιξαν στο τέλος της αναμέτρησης και μετά την απονομή.

Τον αγώνα διηύθυναν χωρίς προβλήματα οι Μιλτιάδης Μπουρονίκος, Γεώργιος Καλεσόπουλος, Φλοριάν Ντίνου.

ΠΥΛ(Γιώργος Γκουτζουρέλας): Κοβούσογλου, Γωγουβίτης, Τσικριτσής, Σουλιμέτσης, Αρβυθάς, Κακαγιάννης, Λίταινας, Μοσχοβίτης, Λιάκος, Βοτσίδης, Χήρας(Μαυρομάτης, Καλιάρας, Τότσικας).

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ(Θανάσης Τσώτσος- γεν.αρχηγός Γεώργιος Ρόπουλος): Δάλλας, Γκάνας, Μασούρας, Λιατίφης, Δαούλας, Κόντης, Ευθυμιάδης, Δήμου, Αρσένης, Τσώτσος Κων/νος, Οικονόμου(Πουλαράκης, Παπαϊωάννου,  Ακρίβος, Κωσταρέλος, Κατσιφής, Καρανικόλας, Πνευματικός, Πλιάκας).

*Στο γήπεδο ήταν και ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Μπατζηλιώτης που παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Γιάννη Κωστή, από την Ε/Δ της ΕΠΣΛ.

*Αύριο Πέμπτη θα διεξαχθεί  στο στάδιο Αλκαζάρ ο τελικός της Α1 ανάμεσα στους Αρτοποιούς και στο ΤΕΕ, ενώ την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου όπου φιναλίστ είναι η Αστυνομία και οι Αργυροχρυσοχόοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass