Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ψάχνει 10άρι και σέντερ φορ

*Αποκτήθηκαν Ντεγκρά, Ντέλετιτς, Γιαννιτσάνης και Λεάντρο

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2016 11:41

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μπήκε στη μεταγραφική περίοδο με στόχο να ενισχυθεί ενόψει του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα ακόμα και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τις δύο βασικές κινήσεις να είναι η απόκτηση ενός 10αρίου και ενός κλασικού σέντερ φορ με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ξένη αγορά.   

Η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε δυο μεταγραφές του Αργεντίνου με ιταλική υπηκοότητα τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά και του Σέρβου Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Ντεγκρά είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,92 και βάρος 81 κιλά. Την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού καταγράφοντας 23 συμμετοχές. Η καριέρα του: Talleres de Cordoba (2004-5, 20 συμ.), 9 de Julio (2005-7, 40 συμ.), Βέροια (Β εξάμηνο 2008-9, 11 συμ.), Αστέρας Τρίπολης (2009-11, 39 συμ.), ΑΕ Λεμεσού (2011-13, 58 συμ.), Pacos Ferreira (2013-14, 21 συμ.), Sheriff Tiralspol (2014-15, 9 συμ.), ΑΕ Λεμεσού (2015-16, 23 συμ.). Ήταν βασικός τερματοφύλακας στην ΑΕ Λεμεσού τη χρονιά 2011-12, όπου και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κύπρου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League το 2012.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι μετά από μαραθώνιες συνομιλίες 15 και πλέον ημερών και με άφιξη στην Ελλάδα του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή Μπάσκο Γιάνκοβιτς, την μεταγραφή ενός από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου του Μίλος Ντέλετιτς, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι 23 ετών(γεννήθηκε 13 Οκτωβρίου 1993) και έχει ύψος 1,79(σύμφωνα με το transfermarkt). Υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του την τελευταία χρονιά αποτέλεσε βασικό στέλεχος με την ομάδα Ράντνικ Σουρντούλιτσα(14 συμετοχες, 2 τερματα), πρώτης κατηγορίας, με την οποία αγωνίστηκε στις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού και του επιτελικού μέσου. Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι διεθνής με την U20 της Σερβίας δυο φορές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με τη σχετική της ανακοίνωση θέλει να ευχαριστήσει τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Ζλάταν Σπάσιτς, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση κατάφεραν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση τόσο της ομάδος αλλά και το γεγονός(σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση)  ότι τον παίκτη διεκδικούσαν ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν αλλά και ομάδες της Τουρκίας. Ο Μίλος Ντέλετιτς όπως αναφέρθηκε ετέθη υπ' όψιν του κ. Αναστασιάδη αμέσως μετά την πρόσληψή του και ο οποίος ενέκρινε την απόκτησή του με συνοπτικές διαδικασίες.

ΛΕΑΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ

Η λαρισινή ΠΑΕ προχώρησε και σε απόκτηση δυο νεαρών παικτών των 22χρονων Πίνο Λεάντρο(γεννήθηκε στις 24/01/1994) και Νίκου Γιαννιτσάνη(γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1994).

Ο Πινο Λεάντρο αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στη Λαμία ενώ έχει παίξει ακόμα στον Ολυμπιακό(ομάδα κάτω των 20 ετών), Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης έχει αγωνισθεί στον Παναθηναϊκό, τη Νίκη Βόλου, τη Λαμία και πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τον Πανελευσινιακό(26 συμμετοχές, 9 γκολ). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές(κάτω των 17 ετών έξι και κάτω των 19 ετών επτά).

 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑ

Τον πατέρα του Γιώργο έχασε ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ, Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο εκλιπών  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή με την επάρατο νόσο.

Νέα διοίκηση εκλέχθηκε

στον Απόλλωνα Γαλήνης 2016

Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στον Απόλλωνα Γαλήνης 2016 με τη ακόλουθη σύνθεση: Πρόεδρος: Βλάχος Γεώργιος, αντιπρόεδρος: Χασταλής Νίκος, ταμίας: Μακρής Σπυρίδων του Δημητρίου, γραμματέας: Πανοπούλου Ελένη, γεν. αρχηγός Κατσικάρης Κωνσταντίνος, Μέλη: Καραβασώνης Ανδρέας, Κατσικάρης Βασίλειος.

Υπεύθυνη Τύπου και δημοσίων σχέσεων θα είναι η Τερζίδη Καλλιόπη.

Σήμερα στα γραφεία (6.30-9.30 μ.μ.) της ομάδας στο δημοτικό κατάστημα Γαλήνης καλούνται όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να επανδρώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass