ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι…

*Παν.Μαντζανάς: «Πήραμε έναν καταξιωμένο και με πολύ καλό χαρακτήρα προπονητή». *Βοηθός του Θεοδοσιάδη θα είναι ο Κώστας Μαργαρίτης.

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2016 9:38

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Βασίλης Ντάμπλης

Τον νέο τεχνικό της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη παρουσίασε χθες το μεσημέρι  στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, παρουσία  εκπροσώπων ΜΜΕ, διοικητικών και φίλων του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι θα είναι και η νέα χρονιά πετυχημένη, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα αυτό της Γ΄Εθνικής και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς «Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι».

Βοηθός του κ.Θεοδοσιάδη θα είναι ο Κώστας Μαργαρίτης, τον οποίο είχε συνεργάτη στην Αναγέννηση Καρδίτσας για πέντε χρόνια.

Αρχικά πήρε τον  λόγο ο υπεύθυνος Τύπου Λάζαρος Παπαδούλης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Σας καλωσορίζουμε  στην πρώτη εκδήλωση  της νέας εποχής του Απόλλωνα Λάρισας, που βρίσκεται και πάλι στη Γ΄Εθνική κατηγορία, μετά από έντεκα χρόνια απουσίας.

Και ο στόχος είναι με αξιοπρέπεια, με σύνεση, με σεβασμό στο λαρισινό ποδόσφαιρο, να πετύχει ό,τι καλύτερο για τη διάκριση.

Πάνω σε αυτό το επίπεδο η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και δη ο πρόεδρος κ.Παναγιώτης Μαντζανάς επέλεξαν τον κ.Σάκη Θεοδοσιάδη για να είναι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο οποίος έχει μια καταξιωμένη πορεία στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο πρωτάθλημα της Football League.

Στόχος και του ίδιου είναι να πετύχει ό,τι καλύτερο γίνεται για τον Απόλλωνα και γενικά για το λαρισινό ποδόσφαιρο».

Ακολούθως ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς, ανέφερε τα εξής: «Πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, εγώ και όλη η διοίκηση, με πάρα πολύ αγώνα.

Καταφέραμε σήμερα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Μετά από χρόνια λοιπόν ο Απόλλωνας θα βρίσκεται εκεί όπου πραγματικά νομίζω ότι αξίζει να βρίσκεται.

Αυτή την προσπάθεια  ξεκινήσαμε με πολλή όρεξη, με μεράκι, γενικά με πολλή διάθεση και τελικά σε όλα αυτά όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, δικαιωθήκαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια και εκείνους που στην πορεία προστέθηκαν.

Σήμερα για εμάς είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα, είναι μια ημέρα που ξεκινάμε να προγραμματίσουμε κάτι καινούργιο για τον Απόλλωνα.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θεωρήσαμε καλό να πάρουμε ένα προπονητή καταξιωμένο, έναν άνθρωπο με χαρακτήρα πολύ καλό και να του δώσουμε τα ηνία της ομάδας.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε ο Απόλλωνας να είναι εκεί όπου πρέπει να είναι.

Καλωσορίζω  τον κ.Θεοδοσιάδη και τον συνεργάτη του κ.Μαργαρίτη, τους εύχομαι πάνω από όλα υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους».

 Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, που τόνισε μεταξύ άλλων: «Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Απόλλωνα και προσωπικά τον πρόεδρο κ.Παναγιώτη Μαντζανά, για την τιμή στο πρόσωπό μου το να ηγηθώ φέτος στην τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, στη Γ΄Εθνική.

Είναι μια μεγάλη τιμή για εμένα και είναι μεγάλη τιμή γιατί από την πρώτη στιγμή έδειξε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό μου.

Και φυσικά στις ικανότητες που έχω σαν προπονητής.

Αυτό που έχω να υποσχεθώ σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα, σε αυτό το ιστορικό σωματείο, είναι ότι θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών  που έχει η διοίκηση και  απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Μαζί με τους συνεργάτες μου και ολόκληρο

το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να παρουσιασθούμε πολύ ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής  και αυτό που θα επιδιώξουμε μέσα από αξιοπρέπεια , σεβασμό στους ίδιους τους  εαυτούς μας και απέναντι στους αντιπάλους, είναι η διάθεση.

Να έχουμε υγεία όλοι όσοι θα είμαστε κοντά στην οικογένεια του Απόλλωνα, που εκπροσωπεί φέτος μια μεγάλη πόλη όπως είναι η Λάρισα.

Σε αυτή την πόλη υπάρχουνε δύο ομάδες, η ΑΕΛ η οποία θα μας εκπροσωπήσει στη Σούπερ Λίγκα και ο Απόλλωνας στη Γ΄Εθνική.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια που θα κάνουμε θέλουμε να  συγκεντρώσουμε καινούργιους φιλάθλους, οι οποίοι θα σεβασθούνε και θα χαίρονται το ποδόσφαιρο,  που θα βλέπουνε από την ομάδα μας».

Λίγα λόγια και από τον βοηθό του κ.Θεοδοσιάδη τον Κώστα  Μαργαρίτη, που τόνισε: «Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε, να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα προσπαθήσουμε όλοι να ικανοποιήσουμε  τον κόσμο της ομάδας.

Ο Απόλλων είναι  ένα σωματείο ιστορικό, σε μια μεγάλη πόλη και θα προσπαθήσουμε αυτό που είπε και ο κόουτς, να φανούμε αντάξιοι δουλεύοντας  πάρα πολύ.

Ελπίζω να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλότερα γίνεται».

*Σε ερώτηση σχετικά με τις μεταγραφές, ο κ. Θεοδοσιάδης επισήμανε τα εξής: «Σε όλο αυτό το κομμάτι υπάρχει μια άριστη σχέση μεταξύ προπονητών και διοίκησης. Σημαντικό ρόλο πάνω σε αυτό όπως και να πάρω την απόφαση για να έρθω στον Απόλλωνα είναι  πως υπάρχει το στοιχείο της οργάνωσης.

Βλέπω πως τα τελευταία δύο χρόνια ο πρόεδρος έχει φοβερή όρεξη όπως και οι άνθρωποι που είναι κοντά του.

Για εμάς μεγάλο ρόλο παίζει η οργάνωση και οι συνθήκες εργασίας για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα όσον αφορά στο καθαρά μεταγραφικό κομμάτι, θα έρθουνε παίκτες όχι για εντυπωσιασμό αλλά παίκτες ουσίας που θα έχουνε όρεξη να διακριθούνε και να βάλουνε τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα.

Δεν θα πάμε σε μια διαδικασία να εντυπωσιάσουμε τον κόσμο, με μεταγραφές ονομάτων.

Και επίσης αξιολογούμε το υπάρχον ρόστερ, θα κρίνουμε ποια παιδιά μπορούνε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ΄Εθνικής γιατί είναι ένα πρωτάθλημα με μεγάλες απαιτήσεις και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα να την ενισχύσουμε, για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι σε αυτό το πρωτάθλημα».

*Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Μιχάλης Ζιώγας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά και πληροφορίες αναφέρουν πως συζήτησαν για οικονομικές εκκρεμότητες  που υφίστανται, από την περσινή  σεζόν.

*Μετά τη συνέντευξη Τύπου έγινε μίνι διοικητικό συμβούλιο και πάντα κατά πληροφορίες, τη θέση του γενικού αρχηγού θα αναλάβει πιθανότατα ο Μιχάλης Μπίζιος.

*Εργασίες προγραμματίζονται να γίνουν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Φιλιππούπολης, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την αγορά 300 καθισμάτων από τη Βουλγαρία, που θα τοποθετηθούν στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass