ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ

Μια διαφορετική διεθνής διοργάνωση…

* Κ. Βαζούρας: «Στόχος μας να γίνει θεσμός και να διαφημιστεί η Θεσσαλία»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2016 7:52

Μία διεθνής διοργάνωση διαφορετικά από τις άλλες θα γίνει στις 2-4 Σεπτεμβρίου στο Larissa sports center και πρόκειται για το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο. Μια διοργάνωση που έχει διττό σκοπό αρχικά να φέρει σε επαφή τους Θεσσαλούς με το άθλημα και δεύτερο να γνωρίσουν οι αθλούμενοι και οι συνοδοί τους τις ομορφιές της Θεσσαλίας.

Για τον λόγο αυτό δόθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας συνέντευξη Τύπου στη οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αποστόλης Καλογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Πρόνοιας Μιχάλης Αναστασίου, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρης Παπαλέξης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης αστυνόμος Α΄ Γιώργος Γκουντουμανης, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ν. Λάρισας αντιπύραρχος Γιώργος Λεονταρίδης, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λάρισας Γιώργος Μπέλτσιος, ο επιδιαιτητής Ντίνος Καραμήτρος, η υπεύθυνη επικοινωνίας Σάσα Αποστολοπούλου και βέβαια οι συνδιοργανωτές Κώστας Βαζούρας και Αλέξανδρος Σιδεράκος (τον συντονισμό είχε ο αθλητικός συντάκτης της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας.)

Τον λόγο πήρε πρώτα ο δήμαρχος Αποστόλης Καλογιάννης που είπε ότι ο Δήμος Λαρισαίων αγκάλιασε τη διοργάνωση με στόχο να βοηθήσει τα άτομα με αναπηρίες και δεύτερο να προβάλλει την πόλη. Είπε ότι θα δώσει κάθε δυνατή βοήθεια ενώ στη διάθεση των διοργανωτών είναι και το «λευκό ταξί».

Ο Κώστας Βαζούρας που είναι ο πρώτος Ελληνας αθλητής(από το 1999) τένις με αμαξίδιο ζήτησε τη βοήθεια όλων και στοχεύει αυτή τη διεθνή διοργάνωση να την κάνει θεσμό και παρουσίασε το σποτ της διεθνούς προβολής που από σήμερα υπάρχει σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής είπε ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και το περιφερειακό συμβούλιο στηρίζει τη διοργάνωση γιατί αυτή θα προβάλλει τη Θεσσαλία σε όλη τη Ευρώπη και υπάρχει ευαισθησία για αγώνες που συμμετέχουν άτομα με κινητικά προβλήματα.

Τον λόγο κατόπιν πήραν ο αστυνόμος Α΄ Γιώργος Γκουντουμάνης που είπε ότι θα βοηθήσει την προσβασιμότητα των αθλητών στον χώρο της διοργάνωσης ενώ το ίδιο έπραξε και ο αντιπύραρχος Γιώργος Λεονταρίδης.

Ο Γιώργιος Μπέλτσιος ανακοίνωσε ότι θα ενεργοποιήσει τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενώ κατόπιν μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωσταρόπουλος που ταυτίστηκε με τον δήμαρχο για τη βοήθεια στη διοργάνωση.

Ο Μιχάλης Αναστασίου είπε ότι θα υπάρξει και δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη διοργάνωση και θα ζητήσει όσους παραβρεθούν στους αγώνες(η είσοδος είναι ελεύθερη) να προσφέρουν τρόφιμα για αναξιοπαθούντες συμπολίτες.

Ο συνδιοργανωτής Αλέξανδρος Σιδεράκος είπε ότι ο χώρος των αγώνων τηρεί όλες τις προδιαγραφές και θα δείξει ότι η Λάρισα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους διοργάνωση.             

Ο επιδιαιτητής Ντίνος Καραμήτρος είπε ότι η διαιτησία των αγώνων δεν έχει καμία διαφορά με εξαίρεση ότι υπάρχει διπλό χτύπημα της μπάλας.

Τέλος η υπεύθυνη επικοινωνίας Σάσα Αποστολοπούλου είπε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την προβολή της εκδήλωσης σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο της χώρας αλλά και όλης της Ευρώπης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass