Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου «αναζητά» τη νέα του ταυτότητα

Δημοσίευση: 03 Νοε 2020 11:04

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, μετρώντας περισσότερα από 65 έτη διαδρομής, αναζητά τη νέα εταιρική ταυτότητά του, η οποία θα συμβάλει, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη της ιστορικής συνέχειας του φορέα, τονίζοντας τον πρωτοπόρο χαρακτήρα του και τον ρόλο του

ως ενός από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ευρώπης. Οι ιδέες που θα προταθούν πρέπει να είναι πρωτότυπες και να συμβαδίζουν με την αισθητική, το ύφος και το όραμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να συμμετάσχουν δημιουργικά, γραφιστικά και διαφημιστικά γραφεία, καθώς και επαγγελματίες σχεδιαστές οπτικής επικοινωνίας (νομικά και φυσικά πρόσωπα).
Προθεσμίες
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να αποστείλουν email με την αίτησή τους μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00. Όλες οι προτάσεις θα εξετασθούν εντός διαστήματος μίας εβδομάδας και οι τέσσερις ενδιαφερόμενοι που θα προκριθούν στην επόμενη φάση θα ανακοινωθούν από το Φεστιβάλ στην ιστοσελίδα του και στα social media. Ενημερωτικά emails θα σταλούν και σε όλους όσοι κατέθεσαν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Για διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα πρόσκληση απευθυνθείτε στο email: proposals@greekfestival.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την κ. Άλεξ Παπασημακοπούλου στο 210-9282.922.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass