Πανελλαδική σύσκεψη επιτροπής μπλόκων

Σήμερα Μ. Δευτέρα στη Νίκαια

Δημοσίευση: 29 Απρ 2024 15:10

Η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων (ΠΕΜ) διοργανώνει ευρεία σύσκεψη των Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών, και Μελισσοκομικών Συλλόγων σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας, του Δήμου Κιλελέρ.


Τη σύσκεψη θα την απασχολήσει η εκτίμηση των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, πρόγραμμα παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων για το επόμενο διάστημα, καθώς και τα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου.
Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία της Π.Ε.Μ. σημειώνει: «Θέλουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά για την ανάπτυξη, το δυνάμωμα και τη μαζικοποίηση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που εκφράζεται από τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Τη συγκρότηση και λειτουργία νέων Ομοσπονδιών και Συλλόγων. Τον διεκδικητικό προσανατολισμό που έχει και θα συνεχίσει να έχει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα ώστε να συσπειρώσει την πλειοψηφία των αγροτών, να ενημερώνει, να παρεμβαίνει, να κινητοποιεί.
Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη τη χώρα με αντιπροσωπείες να συμμετέχουν στη σύσκεψη, που θα σημάνει μια νέα αρχή και αντεπίθεση του αγροτικού κινήματος, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, να συγκρουστούμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας οδηγούν στη φτώχεια και την εγκατάλειψη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass