Παραδόθηκε 61χρονος Κύπριος

ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ 26 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2020 15:01

Στις Φυλακές αναμένεται να επιστρέψει 61χρονος Κύπριος ο οποίος αναζητούνταν

από τις διωκτικές αρχές καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν, ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία αλλά και 26 συνολικά καταδικαστικές αποφάσεις. Ο 61χρονος μετέβη ο ίδιος προχθές στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας προκειμένου να παραδοθεί στις αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 61χρονος εξέτισε 3 από τα 17 έτη φυλάκισης στις Φυλακές Λάρισας από τις οποίες ωστόσο έλαβε εξιτήριο το 2016 τυγχάνοντας ευνοϊκών ρυθμίσεων νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Βούλευμα του Συμβουλίου Πρωτοδικών Λάρισας διατάσσει τη συνέχιση εκτέλεσης της συνολικής ποινής κάθειρξης που του έχει επιβληθεί με βάση απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και έτσι, ο 61χρονος θα επιστρέψει στις Φυλακές για να υπηρετήσει το σύνολο της ποινής.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του Κύπριου συλληφθέντα «εκκρεμούν: Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς και 26 εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με συνολική ποινή κάθειρξης 26 ετών, 11 μηνών και 5 ημερών, φυλάκισης 25 ετών, 4 μηνών και 105 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 19.200 ευρώ για τα αδικήματα της απάτης, της απειλής, της παραβίασης της νομοθεσίας περί επιταγών καθώς και για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων, εργοδοτικών και εργατικών εισφορών Ι.Κ.Α. και οικονομικά και πλαστά φορολογικά στοιχεία».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass