Στη Λάρισα 55 νέα κρούσματα

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ - 99 ΝΕΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2020 15:00

Οριακά κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100 νέων κρουσμάτων παρέμεινε

για ένα ακόμα 24ωρο η Θεσσαλία, καθώς σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19 καταγράφηκαν 99 νέα κρούσματα. Η περιοχή της Λάρισας συνεχίζει να έχει τη μερίδα του λέοντος με 55 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 17 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 4 ακόμα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κατάστημα εστίασης της περιοχής. Τέλος, 34 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, είκοσι εννέα σε ιδιωτικά εργαστήρια και πέντε στο Π.Γ.Ν. Λάρισας.
Συνολικά 48 ασθενείς νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, 4 ύποπτα και 44 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Από αυτά οι 15 ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων, οι 6 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ και 23 στους ειδικούς θαλάμους του 4ου ορόφου του νοσοκομείου.
Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 13 νέα κρούσματα. Δύο κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 11 ακόμα κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας πέντε σε ιδιωτικά εργαστήρια και έξι στο Γ.Ν. Τρικάλων.
Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 11 νέα κρούσματα. Ένα κρούσμα προέρχεται από συρροή κρουσμάτων στο Κ.Υ. Μουζακίου, ενώ 8 ακόμα κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Γ.Ν. Καρδίτσας. Τέλος, 2 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν ένα στο Γ.Ν. Καρδίτσας και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο. Άλλα 18 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην περιοχή της Μαγνησίας.
Όλα τα κρούσματα εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, 2 κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 16 κατόπιν συμπτωματολογίας. Τέλος, στην περιοχή της Σκιάθου καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα. Εξετάστηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 

Θετικός ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας
Σύμφωνα με χθεσινή έκτακτη ενημέρωση του δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας, Ιπποκράτης Τζιουμακλής. Ο Σαρανταπορίτης πρόεδρος έχει ενημερώσει τα άτομα που αποτελούν στενές επαφές του και βρίσκονται ήδη σε καραντίνα 14 ημερών. Τα γραφεία της ΔΕΥΑΕΛ απολυμάνθηκαν από ιδιωτικό συνεργείο και η επιχείρηση θα λειτουργήσει σήμερα, Τετάρτη, με το προσωπικό που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass