Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 15:31

Από σήμερα το χειμερινό νυχτερινό της ΔΕΗ
Από σήμερα αρχίζει η εφαρμογή του Νυχτερινού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ για τη χειμερινή περίοδο 2020-2021. Το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο (με Χρονοχρέωση) Γ1Ν είναι ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, δηλαδή οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με διαφορετικές τιμές.

Την τιμή του Οικιακού Τιμολογίου Γ1 στις ώρες χρέωσης (ημέρας) και με μειωμένη τιμή (νύχτας) στις ώρες μειωμένης χρέωσης.
Το ωράριο χειμερινής περιόδου που θα διαρκέσει έως 30 Απριλίου 2021 είναι 02:00-8:00 και 15:00-17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας.  Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στο 800-900-1000 (Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών), στα αρμόδια καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr και του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

 

Αναβάλλονται οι εκλογές στη Λαρισαϊκή Λέσχη
Η Λαρισαϊκή Λέσχη ενημερώνει όλα τα μέλη της, για την αναβολή των εκλογών που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ «Πασαρέλα», λόγω της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων στην περιοχή της Λάρισας.
Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές, όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί στην περιοχή μας, θα ενημερώσουμε για τον επανακαθορισμό νέας ημερομηνίας των εκλογών μαζί με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

 

Διαδικτυακό συμπόσιο καθηγητών Αγγλικής

Διεξάγεται σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι το διαδικτυακό συμπόσιο που οργανώνει ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας (ETAL) με το TESOL Greece, υπό την αιγίδα του Larissa Learning City, για καθηγητές Αγγλικών. Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, καθώς και τις περιλήψεις των ομιλιών υπάρχουν στο blog του Συλλόγου http://etal-lar.blogspot.com και στην ιστοσελίδα του TESOL Greece.

 

Τιμούν τους Αγ. Αναργύρους στην Αμυγδαλέα

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων της Αμυγδαλέας Λάρισας, πανηγυρίζει σήμερα Κυριακή, εορτή Λουκά, Κοσμά και Δαμιανού. Για τον λόγο αυτόν θα τελεστεί το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Λατρευτικές εκδηλώσεις στον Αγ. Νικόλαο

Ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου, οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τους εν Λαρίση Αγίους, τους οποίους η Ιερά Μητρόπολη καθιέρωσε από το 2001 να γιορτάζει την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
Το σημερινό πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, έχει ως εξής: Το πρωί Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή της Συνάξεως των εν Λαρίση Αγίων. Στις 10.00 π.μ. - 11.00 π.μ. δεύτερη Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή της Συνάξεως των εν Λαρίση Αγίων. Το απόγευμα στις 6.00 μ.μ.: ιερό Ευχέλαιο και αναχώρηση των ιερών λειψάνων και της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Αρμενιωτίσσης.

 

Εκλεψαν τη σύνταξη ηλικιωμένων

Δύο ξεχωριστά περιστατικά κλοπών σημειώθηκαν στην επαρχία Φαρσάλων τις προηγούμενες ημέρες στα χωριά Θετίδιο και Χαλκιάδες. Συγκεκριμένα, στο Θετίδιο Φαρσάλων προχθές το πρωί, δύο άγνωστοι διά της γνωστής μεθόδου της απασχόλησης, ξεγέλασαν ηλικιωμένο ζευγάρι και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από τη σύνταξή τους που βρίσκονταν εντός της οικίας. Στους Χαλκιάδες Φαρσάλων προχθές τα ξημερώματα σημειώθηκε κλοπή αγροτικού αυτοκινήτου μάρκας Toyota Hilux. Και για τις δύο περιπτώσεις, το Α.Τ. Φαρσάλων διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

Αλλαγές δρομολογίων υπεραστικού ΚΤΕΛ

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, από αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα γίνονται τα εξής δρομολόγια:
- Στη γραμμή Λάρισα-Αθήνα: 9 π.μ. (εξπρές), 12 μ. (εξπρές, διώροφο), 3 μ.μ. (εξπρές) και 6 μ.μ.
- Στη γραμμή Αθήνα-Λάρισα: 9 π.μ., 3.30 μ.μ. (εξπρές), 5.30 μ.μ. (εξπρές, διώροφο) και 8.30 μ.μ. (εξπρές).
- Στη γραμμή Λάρισα- Θεσσαλονίκη: 7 π.μ., 11 π.μ., 3 μ.μ. και 5 μ.μ.
- Στη γραμμή Θεσσαλονίκη- Λάρισα: 9 π.μ., 1 μ.μ., 5 μ.μ. και 7 μ.μ.
Επίσης από αύριο τις καθημερινές το δρομολόγιο Λάρισα-Τύρναβος από 19.00 γίνεται 20.00 και το δρομολόγιο Τύρναβος-Λάρισα από 19.30 γίνεται 20.30. Επιπλέον από αύριο στις καθημερινές προστίθεται δρομολόγιο Λάρισα-Αμπελώνας ώρα 05.50 και Αμπελώνας-Λάρισα ώρα 06.15.
ΓΙΑ ΚΑΡΥΤΣΑ
Εξάλλου από αύριο το δρομολόγιο Λάρισα - Καρύτσα από τις 6 το πρωί μεταφέρεται μισή ώρα νωρίτερα, στις 5.30 το πρωί δηλαδή.
Για κάθε πληροφορία στο τηλ. 2410-567.600 και στην ιστοσελίδα του www.ktellarisas.gr.

 

Αναστολή δρομολογίων Νο12 του Αστικού

Η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό της πόλης ότι από αύριο Δευτέρα 2 Νοεμβρίου δεν θα λειτουργεί η γραμμή Νο12 (πλατεία Λαού – ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ). Οι ενδιαφερόμενοι θα εξυπηρετούνται με τα λεωφορεία της γραμμής Νο9. Η έναρξη των δρομολογίων της Γραμμής Νο12 θα πραγματοποιηθεί με την έναρξη των διά ζώσης μαθημάτων.

 

Αιμοδοσία στη Φιλιππούπολη και στην πλατεία Νεάπολης

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας της ΕΜΛ Φιλιππούπολης διοργανώνει σήμερα τη «2η Εθελοντική Αιμοδοσία» με σκοπό τη δημιουργία και ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Λέσχης. Η αιμοδοσία θα γίνει από 9 π.μ. έως 1 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Ιωάννη Κράγια», Χατζημιχάλη 62. H αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη βοήθεια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Εξάλλου εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η 1η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων μεθαύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία της Νεάπολης. Το συμβούλιο της κοινότητας καλεί τους κατοίκους, εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass