Β. ΒΑΡΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

«Με χρήματα του Δήμου Ελασσόνας κάλυψε τα έξοδα της ορκωμοσίας»!

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2015 8:10

 

 

Εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας για τα έξοδα που έγιναν στις δυο Εθνικές Επετείους, στις 6 Οκτώβρη που τιμώνται τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της πόλης και στις 28 του ιδίου μηνός που τιμάται ο αγώνας του Έθνους εναντίον των κατακτητών Γερμανοϊταλών φασιστών ζήτησε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» Βασίλης Βαρνάς, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρνάς με επιστολή του στην «Ε» αναφέρει τα εξής: «Κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Ελασσόνας έφερα προ ημερησίας διάταξης ένα θέμα για τις δαπάνες των εθνικών εορτών στις 6 Οκτωβρίου (Ελευθέρια Ελασσόνας) και στις 28 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο να μου απαντήσει ποιοι ήταν αυτοί που φάγαμε στα δυο τραπέζια που έγιναν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στις προαναφερθείσες εορτές και ειδικότερα την 28η Οκτωβρίου καθότι η ημέρα εκείνη δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για την πόλη μας πέρα από τα τυπικά που γίνονται παντού (εκκλησία –παρελάσεις - κλπ). Ένα τραπέζι λοιπόν 150 ατόμων εκείνη την ημέρα χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει κανείς αποτέλεσε και την αφορμή για την ερώτηση. Ήταν ήδη γνωστό ότι στην εορτή της 6ης Οκτώβριου παρευρέθηκαν στην πόλη μας οι φιλαρμονικές (5) πέντε άλλων πόλεων για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις στις 6 Οκτωβρίου και οι όποιες φιλαρμονικές γευμάτισαν με έξοδα του δήμου σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας αλλά μέχρι εκεί. Κάτι ανάλογο δεν υπήρχε και για τις 28 Οκτωβρίου. Από έλεγχο των στοιχείων λοιπόν σε συνδυασμό με τα καταστήματα και τις ημέρες που έγιναν τα τραπέζια προκύπτει ότι ο κ. Δήμαρχος ενέταξε το τραπέζι του συνδυασμού του κατά την ημέρα της ορκωμοσίας (η ορκωμοσία έγινε στις 30/8/2014) στις δαπάνες της 6ης Οκτωβρίου και το τραπέζι των φιλαρμονικών το μετέφερε για πληρωμή στις δαπάνες της 28ης Οκτωβρίου. Προσωπικά εκτιμώ ότι η προσέλευση όλων αυτών των φιλαρμονικών στην πόλη μας (στις εκδηλώσεις την 6η Οκτωβρίου) είχε συγκεκριμένο σκοπό και στόχο δηλαδή να συγκεντρωθεί αυτός ο αριθμός των ατόμων (150-200) ώστε να δικαιολογηθεί ένα τέτοιο τραπέζι, ελπίζοντας ότι θα περάσει απαρατήρητη η δεύτερη πληρωμή. Αντί απάντησης λοιπόν στα παραπάνω ο Δήμαρχος στράφηκε με προσωπική επίθεση εναντίον μου στοχοποιώντας με, επαγγελματικά και εξαπολύοντας απειλές μέσα σε ένα κλίμα έντονου πανικού από την πλευρά του και μην μπορώντας να δώσει την παραμικρή εξήγηση, ζήτησε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. να προχωρήσει στο επόμενο θέμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass