Αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι

*Η ΜΙΚΤΗ Κ-14 ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2-1

Δημοσίευση: 10 Απρ 2024 12:08

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Λάρισας, η οποία γνώρισε την ήττα στο γήπεδο Μακρυχωρίου από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Μακεδονίας με σκορ 2-1.


Σε ένα παιχνίδι το οποίο κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με καλό ρυθμό, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και την τύχη να γυρνάει την πλάτη στη λαρισινή ομάδα στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπου και άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το δοκάρι στο τέλος στέρησε τη δυνατότητα στη λαρισινή ομάδα να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Παρά την ήττα, ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια των «μικρών», που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και με πολλή δουλειά στη συνέχεια, έχουν τις δυνατότητες να διακριθούν μελλοντικά, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.
Από αγωνιστικής πλευράς, στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τη λαρισινή ομάδα να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 24’, αλλά το σουτ του Παπαϊωάννου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ξεφτέρης.
Οκτώ λεπτά αργότερα στο 32’, ο Ζέκκας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έξαρχο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 44’, η ΕΠΣ Μακεδονίας είχε μια καλή ευκαιρία με τον Παπαδημητρίου, ενώ στο 46’ το σουτ του Μπόλη έφυγε λίγο άουτ.
Και στο 56’ η ΕΠΣ Μακεδονίας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάστου, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να γίνεται έτσι το 0-1.
Λίγο έλειψε η λαρισινή ομάδα να απαντήσει άμεσα, αλλά ο Μπόλης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.
Και στο 70’ ο Αποστολίδης με πλασέ αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάστου πέτυχε το 0-2.
Η λαρισινή ομάδα έκανε την απέλπιδα προσπάθεια στα τελευταία λεπτά και στο 80’ ο Μπόλης αξιοποίησε το πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού για το 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΕΠΣ Λάρισας άγγιξε την ισοφάριση με τον Ξεφτέρη να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Γκόβαρη και στην εξέλιξη της φάσης, η σέντρα σουτ του Κουμαντζέλη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, με το 1-2 να είναι και το τελικό σκορ.
Διαιτητής ήταν ο κ. Τασιόπουλος Γ. που είχε βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο Κ., Νικολαή, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΜΙΚΤΗ Κ-14 ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας-Ν. Φώλλας): Έξαρχος, Κουρδής Ι. (75’ Σακελλαρίου), Σαμαράς (75’ Τζιότζιος), Παπαδημητρίου, Τσιακμάκης, Κοψαχείλης (65’ Κουμαντζέλης), Βουτσιλάς (52’ Γκόβαρης), Παπαϊωάννου, Μπόλης, Μπελιμέζης, Σαγρής (75’ Βελετάνης).
ΜΙΚΤΗ Κ-14 ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Η. Βούρας): Ξεφτέρης, Βλάχου, Καζάκος (41’Αποστολίδης), Χαριζόπουλος (72’ Τσαλδάρης), Βεριντιάνο, Παπαδημητρίου, Σαλπιγγίδης (52’ Γεωργιάδης), Ντάμζι (41’ Αναστασιάδης), Ζέκκας, Νάστου, Καραπανταζής (52’ Κορώνης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass