ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

Δώρισαν φορητό αναπνευστήρα η «Ε» και το ξενοδοχείο «Ολυμπος»

*Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2015 1:23

Έναν φορητό αναπνευστήρα που θα αξιοποιηθεί από την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας δώρισαν χθες ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία» και η διεύθυνση του ξενοδοχείου «Όλυμπος», στον Πλαταμώνα.

Η δωρεά αποτέλεσε τη συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος της εφημερίδας, το οποίο επισήμανε την έλλειψη του συγκεκριμένου μηχανήματος από το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης. Για ένα μικρό λιθαράκι στις τόσες ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που θα ωθήσει και άλλες εταιρίες να προχωρήσουν σε δωρεές έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος. Για μια δωρεά – ανάσα στο λειτούργημα της Ιατρικής έκανε λόγο ο Άρης Νούλας, εκπρόσωπος των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου «Όλυμπος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, καθηγητής Ιωάννης Στεφανίδης, τόνισε ότι «ο φορητός αναπνευστήρας θα προσφέρει μια μεγάλη ανάσα για να προχωρήσουμε με αισιοδοξία προς το μέλλον και να καταστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ένα πανελλαδικό και ευρωπαϊκό κέντρο περίθαλψης».

Ο εκτελών και χρέη διευθυντή της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού, καθηγητής Αθανάσιος Γιαννούκας, αφού επισήμανε τις πολλές ελλείψεις που εξακολουθούν να υπάρχουν, τόνισε ότι η δωρεά αποτελεί μεγάλη ανάσα για τους μικρούς ασθενείς του ιδρύματος και ότι οι εξοπλισμοί των μεγάλων νοσοκομείων της Ευρώπης γίνονται από δωρεές.

Ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού, καθηγητής Γιώργος Συρογιαννόπουλος, τόνισε ότι «ο φορητός αναπνευστήρας θα προσφέρει σημαντική βοήθεια σε παιδιά όλων των ηλικιών, από βρέφη έως και εφήβους, καθώς είναι απαραίτητος για τη σταθεροποίηση και τη διακομιδή των περιστατικών».

Τέλος, ο διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων της Λάρισας Κώστας Καραμπάτσας τόνισε ότι «πρόκειται για μία κατάθεση ψυχής και ανθρωπιάς», επισημαίνοντας ότι «λειτουργούμε με ενωμένες δυνάμεις σε μία συντεταγμένη πορεία, ιδιαίτερα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, τη ναυαρχίδα του ΕΣΥ στην Κεντρική Ελλάδα. Η συγκεκριμένη δωρεά καταδεικνύει ότι η Υγεία είναι κοινή υπόθεση όλων μας», κατέληξε.

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass