ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 8-10 ΜΑΪΟΥ

Οδοντιατρική «γέφυρα» στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 28 Απρ 2015 17:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

 

«Γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το αύριο της Οδοντιατρικής» τιτλοφορείται η ετήσια Οδοντοστοματολογική Σύνοδος, που φιλοξενείται φέτος στην Καρδίτσα, στις 8, 9 και 10 Μαΐου στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ‘’Thessalikon Grand’’  (3° χλμ. Καρδίτσας – Μητρόπολης).

«Φέτος η Οδοντοστοματολογική Σύνοδος συμπληρώνει 24 χρόνια επιτυχημένης πορείας στα οδοντιατρικά δεδομένα της Θεσσαλίας», σημειώνει ο Πέτρος Τσίνας, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας. «Μία Σύνοδος πρωτοποριακή ως έμπνευση και υλοποίηση, μια που είναι η πρώτη περιφερειακή σύνοδος που πέτυχε μάλιστα να γίνει θεσμός. Η επιστημονική επιτροπή καθώς και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής έχουν εργαστεί για την όσο πιο άρτια παρουσίαση της Συνόδου, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε θεματολογία. Αυτό το τελευταίο πιστεύω ότι το εγγυώνται οι πολλοί καταξιωμένοι καθηγητές των δυο Οδοντιατρικών Σχολών της χώρας μας που θα προσπαθήσουν να μας μεταδώσουν ό, τι πιο σύγχρονο υπάρχει στα οδοντιατρικά πράγματα. Επίσης μια πληθώρα από ενδιαφέρουσες ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις (Posters) θα παρουσιαστούν από συναδέλφους. Το αποτέλεσμα φιλοδοξώ ότι θα είναι αντάξιο των προσδοκιών».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Συνόδου,  Λάμπρος Ζουλούμης, καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Α.Π.Θ, σημειώνει: «Οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας μέσα στη δύσκολη κοινωνικο-οικονομική συγκυρία της εποχής μας τολμούν για μια ακόμη φορά να τηρήσουν την υπόσχεση τους και την υποχρέωσή τους για συνεχή ενημέρωση και δια βίου εκπαίδευση των μελών τους, διοργανώνοντας την 24η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδο στην Καρδίτσα. Η επιστημονική επιτροπή έχοντας λάβει υπ΄ όψιν τις εισηγήσεις των Δ. Σ. των οδοντιατρικών συλλόγων και των μελών τους που αφορούν τη θεματολογία της Συνόδου, διαμόρφωσε ένα πρόγραμμα που είναι κοντά στις απαιτήσεις και τους προβληματισμούς της καθημερινής κλινικής πράξης. Έτσι φαίνεται ότι πολλά αντικείμενα, παρ' ότι επαναλαμβάνονται σε διάφορα συνέδρια, δεν παύουν να έχουν ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον και ειδικότερα αυτό της συμβατικής Γενικής Κλινικής Οδοντιατρικής. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, εξειδικευμένοι σε κάθε αντικείμενο, πιστεύουμε ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενημέρωση των συναδέλφων στη συγκεκριμένη θεματολογία».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass