Νέος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός για το Γ. Ν. Καρδίτσας μέσω ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2014 0:11 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:48

 

Η Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας, κα Κωνσταντία Δάλλα, στη συνεχόμενη προσπάθεια για εκσυγχρονισμό του βιοϊατρικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου και με αρωγό τους συνεργάτες της, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε ακόμη μια σύμβαση μέσω ΕΣΠΑ, με την οποία το Νοσοκομείο θα προμηθευτεί, ένα βίντεο γαστροσκόπιο και ένα βίντεο κολονοσκόπιο.

Μετά την παραλαβή των δύο νέων υπερήχων (καρδιολογικής και γενικής χρήσης) με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του τμήματος επειγόντων περιστατικών, ο παραπάνω εξοπλισμός θα ενδυναμώσει το εξωτερικό ιατρείο του γαστρεντερολογικού τμήματος, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον πληθυσμό ευθύνης του Νομού.

Η παραπάνω σύμβαση αποτελεί υποέργο ήδη ενταγμένης πράξης, που μέσα από την ολοκλήρωση της θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό το σύνολο των ιατρικών μηχανημάτων του Γ.Ν. Καρδίτσας. Το εν λόγω έργο αποτελεί και το τελευταίο σχεδιασμένο έργο ΕΣΠΑ της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου. Αναμένοντας την ολοκλήρωση του η Διοίκηση του Γ.Ν. Καρδίτσας, έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό των αναγκών των κλινικών και τμημάτων του Νοσοκομείου, που θα καλυφθεί μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε η παράδοση μηχανήματος υπερήχων της Καρδιολογικής Κλινικής μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για το Τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Το μηχάνημα των υπέρηχων είναι τελευταίας τεχνολογίας και θα εξυπηρετεί στο να απεικονίζονται επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass