Ο Ν. Ντίτορας στις υγειονομικές αρχές

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ 5η ΥΠΕ ΚΑΙ ΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2020 15:46

Τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη επισκέφτηκε χθες το πρωί ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας, λόγω των έκτακτων γεγονότων της τρέχουσας επικαιρότητας και δη της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας.

Σκοπός της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας την άριστη και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών, ήταν η άμεση ενημέρωση σχετικά με το φλέγον ζήτημα του κορονοϊού και ειδικότερα σχετικά με τις ενέργειες πρόληψης και την ετοιμότητα αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων του.

Ακολούθως ο συντονιστής συναντήθηκε με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Δημήτριο Κατσικονούρη και τον αναπληρωτή διοικητή Γεώργιο Αποστολίνα και ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση. Επιβεβαιώθηκε επίσης από τους συνομιλητές η άψογη συνεργασία τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass