Τριήμερο συμβουλευτικής από τους πλαστικούς χειρουργούς

ΣΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ «ANIMUS»

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2020 15:40

Ο Όμιλος «ANIMUS» (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) διοργανώνει τριήμερο ενημέρωσης, στην οποία θα παρέχεται κατ’ ιδίαν συμβουλευτική από τους συνεργάτες Πλαστικούς Χειρουργούς του «ANIMUS» Πολυιατρείου, κ. Κωνσταντίνο Μπενετάτο και κ. Γεώργιο Καλογεράκη, σε όσες κυρίες επιδείξουν ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη ενημερωτική δράση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Το τριήμερο της συμβουλευτικής θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου, αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής του «ANIMUS» Πολυιατρείου, του Τμήματος «ANIMUS» Medical Aesthetics.

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να ενημερωθούν από τους συνεργάτες Ιατρούς Πλαστικούς Χειρουργούς, για τις δυνατότητες και τις τεχνικές που παρέχει η Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική Προσώπου και Σώματος. Ειδικότερα, οι συνεργάτες Πλαστικοί Χειρουργοί θα παρέχουν εξατομικευμένη ενημέρωση, η οποία θα αντανακλά τις ανάγκες και θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της κάθε ενδιαφερόμενης.

Η ενημέρωση από τους Πλαστικούς Χειρουργούς, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. Για το ραντεβού και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στη Γραμματεία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ «ANIMUS», στο 2411-803.300, καθημερινά, 9.00 – 21.00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass