Εκδήλωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση

ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 15:30

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας «Ο Ιπποκράτης», ενημερωτική ομιλία με θέμα «ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ» σήμερα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας (28ης Οκτωβρίου 9) ώρα 06:30 μ.μ.

Η τεχνολογία και η επιστημονική εξέλιξη έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και τα σύγχρονα ζευγάρια έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσουν προβλήματα γονιμότητας που αντιμετωπίζουν. Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της εξωσωματικής γονιμοποίησης; Οι επιστημονικοί συνεργάτες της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, θα ενημερώσουν τους Λαρισαίους γύρω από τα νεότερα δεδομένα στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Συντονιστής εκδήλωσης είναι ο ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Χατζηθεοφίλου και συντονιστής των ομιλιών ο ομότιμος καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννης Ε. Μεσσήνης MD, PhD (UK), FRCOG ενώ ομιλητές ο μαιευτήρας – γυναικολόγος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δρ. Ηλίας Αλεξανδρής MD, PhD με θέμα «Παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της εξωσωματικής γονιμοποίησης» και η εμβρυολόγος Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ουρανία Μαρκανδώνα MSc, PhD με θέμα «Ο ρόλος του εμβρυολόγου στη θεραπεία της υπογονιμότητας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass