Ξεκινά το συνέδριο για την ιστορία της νεφρολογίας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2019 15:00

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα το 11ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης για την Ιστορία της Νεφρολογίας.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ», έχει προγραμματιστεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, με την πρώτη ημέρα να κλείνει με τη διάλεξη του ομότιμου καθηγητή Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων Μαρσέλου Μάριου με θέμα τη νεφρολογία σε ένα χειρόγραφο της Αλεξάνδρειας της ύστερης αρχαιότητας. Νωρίτερα στις 5.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της διοίκησης τους Διεθνούς Ένωσης.

Το συνέδριο κατά τις τετραήμερες εργασίες του περιλαμβάνει και σχετικά θέματα από την Πρώιμη Αρχαιότητα μέχρι τις ρίζες των τελευταίων σύγχρονων τεχνολογιών, ενώ το Σάββατο στις 8 το απόγευμα ο δήμαρχος Λαρισαίων διοργανώνει στην αυλή του ιστορικού Μύλου Λάρισας "Μύλος του Παππά" τελετή προς τιμήν του Ιπποκράτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass