Επιστημονικό συμπόσιο με θέμα «HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΖΟΥΡΛΟ

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 15:03

Είκοσι χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επέτειος που θα τιμηθεί σε εκδήλωση στο πλαίσιο διήμερου επιστημονικού συμποσίου που διοργανώνει η Κλινική στη Λάρισα.

Το Συμπόσιο, με θέμα «HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 5», είναι ενταγμένο στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και διοργανώνεται από τη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας και την Εταιρεία Φροντίδας Υγείας Γυναίκας Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου ο διακεκριμένος καθηγητής Εμβρυικής Ιατρικής στο King’s College Λονδίνου και University College Λονδίνου, επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κύπρος Νικολαΐδης, που θεωρείται ο «πατέρας» της αυχενικής διαφάνειας, θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην εμβρυομητρική ιατρική, με εισήγησή του αύριο Σάββατο 4 Μαΐου, στις 1:20 το μεσημέρι.

Το Συμπόσιο θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο στο κεντρικό αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής, στο Μεζούρλο ενώ οι εργασίες του Συμποσίου θα ξεκινήσουν σήμερα στις 11.30 το πρωί.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του Συμποσίου, στις 18:45 σήμερα θα πραγματοποιηθεί τελετή για τα 20 χρόνια της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα γίνει αναδρομή από το χθες στο σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass