Ομιλία για τα εμβόλια από το ΙΑΣΩ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2018 16:12

Ενημερωτική ομιλία με θέμα «Εμβόλια, τα σύγχρονα όπλα της ιατρικής. Γνώση και γνώμη» διοργανώνει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας αύριο Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας.

Τα εμβόλια είναι μια από τις σημαντικότερες και ίσως τις πιο παρεξηγημένες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας και συχνά δημιουργούν αντικρουόμενες απόψεις, ακόμη και μύθους ή ανακρίβειες σχετικά με τις συνέπειες και τη χρησιμότητά τους. Μάθετε τα πάντα γύρω από τα εμβόλια, πώς ο εμβολιασμός προστατεύει από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα όπως και τι επίδραση αυτά ασκούν στον τομέα της υγείας.

Στη συζήτηση, που συντονίζει ο ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας καθ. Κωνσταντίνος Χατζηθεοφίλου, θα μιλήσουν ο παθολόγος Δρ. Αλέξης Αλεξίου MD, MSc, PhD, ο αγγειοχειρουργός Δρ. Βαγγέλης Αδαμόπουλος MD, MSc, η νεφρολόγος Δρ. Αθηνά Γόμπου MD, PhD και ο πνευμονολόγος Δρ. Φοίβος - Παναγιώτης Κοκκίνης MD, PhD

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass