Νέα διοίκηση στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 15:54

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου των δύο νοσοκομείων της Λάρισας με μικρές αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, στη νέα διοίκηση συμμετέχουν:

1. Νάνος Παναγιώτης, διοικητής του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ως πρόεδρος.

2. Χαλιβέρα Ανθή, αναπληρώτρια διοικήτρια του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ με αρμοδιότητα στην οργανική μονάδα έδρας Λάρισα, ως αντιπρόεδρος.

3. Καριπίδης Ιωάννης, οφθαλμίατρος, με αναπληρώτριά του την Πογδατόγλου Κυριακή, πνευμονολόγο, εντατικολόγο, διευθύντρια ΕΣΥ ΜΕΘ Γ.Ν. Τρικάλων.

4. Μητρούλας Σπυρίδωνας, τυπογράφος, με αναπληρώτριά του τη Δημητριάδη Δήμητρα συνταξιούχο κοινωνική λειτουργό.

5. Λιόλιος Δημήτριος, αναπληρωτής διοικητής με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα, Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

6. Σκουλάκης Χαράλαμπος, αναπληρωτής καθηγητής ΩΡΛ, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ως εκπρόσωπος των ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρώτριά του τη Νέπκα Χαριτίνη, επιμελήτρια Α’ Κυτταρολογία, κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

7. Ζήση Βασιλική, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικούτου Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον Νάτσιο Ανδρέα.

8. Βασιλόπουλος Γεώργιος, διευθυντής Πανεπιστημιακής Αιματολογικής Κλινικής, με αναπληρωτή του τον Ζακυνθινό Επαμεινώνδα, καθηγητή Εντατικής Θεραπείας, διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Εντατικής Θεραπείας, πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ίδιου Νοσοκομείου.

9. Αμπατζή Συρματένια, προϊστάμενη Διεύθυνσης Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, με αναπληρώτριά της τη Ζησοπούλου Κωνσταντίνα του ιδίου Νοσοκομείου.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass