ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Έμφαση στη στοματική υγιεινή των παιδιών

* Εθελοντές οδοντίατροι θα συμμετέχουν στη λειτουργία του Δημοτικού Οδοντιατρείου

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2018 15:28

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας Στάθης Κουτσογιάννης.

Η συνεργασία Δήμου και Οδοντιατρικού Συλλόγου αφορά στη στήριξη και συμμετοχή εθελοντών οδοντιάτρων της πόλης, σε σειρά θεμάτων που αφορούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων αλλά και άλλες δράσεις της κοινωνικής πολιτικής.

Ειδικότερα, η δράση και η συνεργασία αφορά τρεις άξονες: Συμμετοχή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας στη λειτουργία του Δημοτικού Οδοντιατρείου σε εθελοντική βάση ( με εθελοντές οδοντιάτρους).

Ενημέρωση – πρόληψη και καταγραφή της στοματικής υγιεινής των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων και, που παρακολουθούν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ). Ενημέρωση ατόμων Τρίτης Ηλικίας των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης σε δηλώσεις του εξήρε τη στάση του Οδοντιατρικού Συλλόγου στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Λαρισαίων στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και ειδικότερα στη στήριξη και φροντίδα των παιδιών, εκφράζοντας παράλληλα την ιδιαίτερα χαρά του για το γεγονός ότι οι πρωτοβουλίες του Δήμου στηρίζονται από τους συναδέλφους του οδοντιάτρους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ευστάθιος Κουτσογιάννης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, τονίζοντας αφενός τη σπουδαιότητα της πρόληψης αλλά και τη στενή σχέση της στοματικής υγείας με τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου.

Ο κ. Κουτσογιάννης ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων για τη συνεργασία και κυρίως τους εθελοντές συναδέλφους του οδοντιάτρους που θα συνδράμουν στην προσπάθεια.

Στην υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας, παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης, ο υπεύθυνος του τμήματος Υγείας του Δήμου Λαρισαίων Θ. Κυρόπουλος και ο αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αντ. Κλειούσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass