SERUM – ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AG PHARM

Υποδεχτείτε την άνοιξη με το θαύμα ομορφιάς και νεότητας!

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 11:05

Η φύση αναγεννιέται. Γιατί όχι και το πρόσωπό σας; Οι αμπούλες ομορφιάς της AG PHARM γίνονται ο πολύτιμος σύμμαχός σας για να υποδεχτείτε την άνοιξη ακόμη πιο όμορφη.

Ειδικότερα αυτή την εποχή, οι ανάγκες της επιδερμίδας αυξάνονται, το πρόσωπο είναι εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία και το πρόσωπο αναζητά τους καλύτερους συμμάχους απέναντι στη φθορά του χρόνου.

Με τη σειρά serum της AG PHARM κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας βρίσκει τη λύση του. Αναζητήστε αποκλειστικά στα φαρμακεία, το Snail Serum “επούλωση & επανόρθωση” με ορό σαλιγκαριού ανανεώνει και ανορθώνει το περίγραμμα, μειώνει τις λεπτές γραμμές, και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Το Donkey Milk Serum “θρέψη & προστασία” με γάλα γαϊδάρας προσφέρει σύσφιξη και αναγέννηση, μειώνει τις γραμμές έκφρασης και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Και για όσες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με δυσχρωμίες (κηλίδες, πανάδες, μαύροι κύκλοι), το Whitening Serum “λεύκανση” αποκαθιστά τη χρωματική ομοιομορφία του δέρματος.

Βγάλτε στην επιφάνεια την εσωτερική σας ομορφιά και δώστε στο δέρμα σας τη δυνατότητα να αποπνέει φρεσκάδα, να είναι και να φαίνεται νεανικό, με την περιποίηση που σας προσφέρει το Lifting Serum “σύσφιξη & αναδόμηση” για άμεση σύσφιξη προσώπου, λείανση της επιδερμίδας και επαναφορά της ελαστικότητας.       

Το Cellular Serum “κυτταρική αναγέννηση” με βλαστοκύτταρα εξασφαλίζει κυτταρική αναγέννηση, καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα.

Τα Serum– αμπούλες ομορφιάς της AgPharm είναι η πιο δυνατή τάση στην αντιγήρανση. H AG PHARM η παραφαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου, σας προτείνει να επιλέξετε αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και να κατακτήσετε τη νεότητα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass