ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τις χειρότερες παραδόσεις της μεταπολίτευσης»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 12:51

«Άξιος συνεχιστής των χειρότερων παραδόσεων της μεταπολίτευσης αποδεικνύεται αυτή η κυβέρνηση», σχολιάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας την ακύρωση από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ως παράνομης και αντισυνταγματικής, της παύσης από τα καθήκοντά τους ορισμένων διοικητών και υποδιοικητών δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.

Ο κ. Μπαργιώτας επισημαίνει ότι «το Συμβούλιο της Επικρατείας επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέραμε όλοι από καιρό: η αξιολόγηση των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των νοσοκομείων υπήρξε προσχηματική. Μια κλασική στην πραγματικότητα διαδικασία αλλαγής κομματικών διοικήσεων στα νοσοκομεία. Μετά από αυτό, ανοίγει ο δρόμος διεκδίκησης αποζημιώσεων από τους αποπεφθέντες Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές. Και όπως πάντα, ο λογαριασμός στους φορολογούμενους. Η οικοδόμηση κομματικών στρατών κοστίζει. Τι σημασία έχει; Παραπάνω διορισμοί σε ένα πάρτι που ο κ. Πολάκης διαφημίζει ως «έργο» εκτοξεύοντας αυθαίρετους και ατεκμηρίωτους αριθμούς.

Η Κυβέρνηση της Αριστεράς ήταν από την πρώτη στιγμή αποφασισμένη:  τα δικά της παιδιά στη θέση των προηγούμενων. Της πήρε έναν ολόκληρο χρόνο παλινωδιών μέχρι να βρει τον τρόπο να «ξεφορτωθεί» τους παλιούς Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές. Οι καινούριες Διοικήσεις, οι διοικήσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, επιλεγμένες με εξίσου προσχηματικές διαδικασίες, αποτυγχάνουν δυστυχώς παταγωδώς σε πολλά νοσοκομεία. Δίχως τεχνοκρατικά άρτιες, ακομμάτιστες διοικήσεις το ΕΣΥ δεν μπορεί να βγει από το τέλμα. Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής των χειρότερων παραδόσεων της μεταπολίτευσης».

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, ρωτώντας «πόσο θα κοστίσουν στο ελληνικό Δημόσιο οι κριθείσες ως παράνομες «καρατομήσεις» Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομειακών Μονάδων που έγιναν το 2015;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass