ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αντιμετώπιση των ουρολογικών παθήσεων

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2015 21:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:51

H 5η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας με διεθνή συμμετοχή διεξάγεται από μεθαύριο Σάββατο και την Κυριακή, 14-15 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Imperial στη Λάρισα. Το συνέδριο διοργανώνουν η Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλία μαζί με την Ερευνητική Εταιρεία Ουρογεννητικής Ογκολογίας  και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνεδρίου καθηγητής Ουρολογίας Μ. Μελέκος και διευθυντής της  Ουρολογικής Κλινικής, η θεματολογία του αφορά προβλήματα που ταλαιπωρούν έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας. Ειδικότερα θα παρουσιαστούν οι νεότερες εξελίξεις στη φαρμακευτική και χειρουργική θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, η σύγχρονη  αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη και του νεφρού, η διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση της υπερλειτουργικής (Botox) και υπολειτουργικής κύστης, τα Laser στην Ουρολογία, η σύγκριση Robot και ανοιχτής ριζικής προστατεκτομής στο καρκίνο του προστάτη, η σύγχρονη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού, καθώς και η ταυτόχρονη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κατώτερου ουροποιητικού και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Επιπλέον, θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση του ασθενή και στη νομική της πλευρά.

Στην επιστημονική συνάντηση έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι στον τομέα τους επιστήμονες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που θα αναφερθούν στις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και θα αντιπαρατεθούν προκειμένου να αναδειχθεί η πραγματική θέση όλων των διαθέσιμων θεραπευτικών μεθόδων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass