ΘΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επίτιμος διδάκτορας ο Ντομένικο Παλόμπο

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2016 9:08

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκειμένου να τιμήσει την προσωπικότητα και το έργο του Ιταλού καθηγητή Αγγειοχειρουργικής Domenico Palombo ομόφωνα αποφάσισε, μετά από πρόταση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής να του απονείμει τον τίτλο του «Επίτιμου Διδάκτορα».

Η τελετή είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 19.00, στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» του Κτιρίου «Βιόπολις» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Ο Καθηγητής D. Palombo κατά τη διάρκεια της τελετής αναγόρευσης θα δώσει διάλεξη με θέμα: “The history of vascular surgery: from Hippocrates to DNA surgery”.

Όπως σημειώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Λάρισας Αθαν. Γιαννούκας «η απόφαση του Καθηγητή D. Palombo να αποδεχθεί την πρόταση αυτή αποτελεί δείγμα της αποδοχής του έργου της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπως αποτυπώνεται τόσο από τους αριθμούς και την ποιότητά του όσο και από τις δημοσιευμένες εργασίες σε ξενόγλωσσα έγκυρα περιοδικά και τις βραβεύσεις που έχει λάβει, τυγχάνει δε διεθνούς αναγνώρισης καθιστώντας το ως Κέντρο Αριστείας και Γνώσης τιμώντας την πόλη μας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τη χώρα μας.

Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλα τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας αλλά και όλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας, να προσέλθουν στην τελετή αποδίδοντας τιμή στην εξέχουσα προσωπικότητα του Καθηγητή D.Palombo, ενός αναγνωρισμένου διεθνώς επιστήμονα για το κλινικό του έργο καθώς και για τη συμβολή του στην εκπαίδευση. Είναι επίσης αξιοσημείωτη η αγάπη του για την Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συνεργασία σε επίπεδο μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ είναι λάτρης της αρχαίας ελληνικής παιδείας, αφού ο ίδιος έχει την ικανότητα να απαγγέλλει έργα του Όμηρου και του Ηρόδοτου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass