Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΠΓΝΛ

Στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας ο Ανδρέας Ξανθός

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2016 7:25

Οριστικοποιείται σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουνίου στη Λάρισα.

Έτσι, η επίσκεψη του υπουργού θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στο οποίο ο κ. Ξανθός θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται εδώ να μιλήσει για τη διαδικασία αυτονόμησης του ΓΝΛ, όπως έχει διαφανεί ως πρόθεση από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Στις 12 το μεσημέρι, ο υπουργός θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου αναμένεται, μετά την ενημέρωσή του, να προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης φορέων υγείας της περιοχής.

Τέλος, ο κ. Ξανθός, στις 6.30 το απόγευμα, θα λάβει μέρος σε σύσκεψη των τμημάτων υγείας των τεσσάρων νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλίας.

Αμέσως μετά, ο υπουργός θα αναχωρήσει για την Αθήνα, χωρίς να μιλήσει τελικά σε ανοικτή συγκέντρωση, όπως αρχικά προβλεπόταν, λόγω υποχρεώσεών του στην πρωτεύουσα.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass