Δώρισε φορείο στους Σαμαρείτες

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2016 1:57

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σε μια σημαντική δωρεά και συγκεκριμένα σε ένα σπαστό φορείο, προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου με προσωπική πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών , Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Τυρνάβου, θέλοντας να ευχαριστήσει και στην πράξη την πολύπλευρη προσφορά του Σώματος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο και για την ανιδιοτελή παρουσία των στελεχών με σκοπό να προσφέρουν, αν χρειαστεί, στον συνάνθρωπο, προχώρησε στη συγκεκριμένη δωρεά.

Την παραλαβή του πολύτιμου αυτού εργαλείου για τη γρήγορη μεταφορά τραυματιών και από δύσκολες περιοχές έκαναν από τον κ. Σαρχώση το μέλος του Δ.Σ. του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών, Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας κ. Ευθύμιος Μπαμίχος, η υπαρχηγός των Σαμαρειτών κ. Πόλα Κουρέτσου και οι εθελοντές κ. Βίκυ Ζυγούρα και κ. Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μιλώντας στην «ΕτΔ» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης τόνισε ότι «η δωρεά αυτή είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης του Δήμου Τυρνάβου προς το Σώμα για την τεράστια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων αυτών, Ανθρώπων με Άλφα κεφαλαίο».

* Το περιφερειακό τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ανακοίνωσή του στην «ΕτΔ» ευχαριστεί τον δήμαρχο Τύρναβου κ. Σαρχώση Παναγιώτη για τη δωρεά φορείου ΕΕΣ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες πρώτων βοηθειών του τμήματος Σαμαρειτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass