ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2016 0:50

 

Από τον Σύλλογο Ιατρών ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ανακοινώθηκαν, «σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής που παραδόθηκε χθες Παρασκευή 11 Μαρτίου από το Πρωτοδικείο Λάρισας», τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν την Τετάρτη 9 Μαρτίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύλλογο αλλά και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (ΟΕΝΓΕ).

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου «στις εκλογές ψήφισαν 255 γιατροί, τόσο για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής, όσο και για την ανάδειξη των νέων αντιπροσώπων για την ΟΕΝΓΕ, επί συνόλου 296 εγγεγραμμένων, πετυχαίνοντας συμμετοχή 86%.

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής, συμμετείχαν δύο συνδυασμοί και επί συνόλου 244 έγκυρων ψηφοδελτίων, (3 λευκά και 8 άκυρα), έλαβαν:

Η «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ» 123 ψήφους, εκλέγοντας στο επταμελές Δ.Σ.4 τακτικά μέλη, τους: Γκανιά Νικ. (63 ψήφους), Μάρκου Αικατερίνη (54 ψήφους), Παπατσίμπα Γεώργιο (61 ψήφους) και Σωτηράκου Σοφία (81 ψήφους). Επίσης τρία αναπληρωματικά μέλη (Μαργώνη Ευάγγελο, Παπαδημητρίου Ελένη και Σωτηριάδου Κωνσταντίνα) και στην τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή και τα τρία μέλη, τους: Αραβαντινό Ευάγγελο (56 ψήφους), Καραντάνα Μαρία (40 ψήφους) και Ρουπακιά Αλεξάνδρα (31 Ψήφους).

Η «Ενωτική Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ» 121 ψήφους, εκλέγοντας στο επταμελές Δ.Σ. τρία τακτικά μέλη, τους: Καράγιωργα Γεώργιο (58 ψήφους), Παπαδάμου Γεωργία (79 Ψήφους) και Πετσίτη Αργυρώ (66 ψήφους) καθώς και ένα αναπληρωματικό μέλος (Μπακάλη Αθανάσιο). Για την Ελεγκτική Επιτροπή δεν προτάθηκαν υποψηφιότητες, από την Ενωτική Συνεργασία.

ΟΕΝΓΕ

Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΟΕΝΓΕ, συμμετείχαν δύο συνδυασμοί και επί συνόλου 240 έγκυρων ψηφοδελτίων (10 λευκά και 5 άκυρα), έλαβαν:

Η «Ανεξάρτητη Συνεργασία Ιατρών ΕΣΥ» 138 ψήφους, εκλέγοντας 4 αντιπροσώπους για την ΟΕΝΓΕ, τους: Γκανιά Νικ. (71 ψήφους), Παπαδημητρίου Ελένη (51 ψήφους), Σουλτογιάννη Κωνσταντίνο (23 ψήφους) και Σωτηράκου Σοφία (89 ψήφους). Η «ΔΗΠΑΚ» 102 ψήφους, εκλέγοντας 2 αντιπροσώπους για την ΟΕΝΓΕ, τους: Καράγιωργα Γεώργιο (67 ψήφους) και Νταφούλη Νικόλαο (43 ψήφους).

Την Τρίτη 15 Μαρτίου το νέο Δ.Σ., θα συνέρθει σε σώμα, προκειμένου να εκλέξει το νέο προεδρείο και να αποφασιστούν οι κεντρικοί άξονες της δράσης μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass