1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Σεναρίου απο τη Θρυαλλίδα

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2015 12:07

Η Θρυαλλίδα προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού Σεναρίου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει την προαγωγή της θεατρικής τέχνης , αλλά και την ανεύρεση νέων , αξιόλογων θεατρικών κειμένων. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι μέχρι και τις 31/1/2016.

Στον Διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν θεατρικοί συγγραφείς, επαγγελματίες ή μη, ανεξαρτήτως ηλικίας ,φύλου ,εκπαίδευσης , εθνικότητας ,με ένα και μόνο έργο χωρίς να υπάρχει περιορισμός στο είδος ,στην θεματολογία , στα πρόσωπα και στην σκηνογραφία του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους μέχρι και τις 31/1/2016 , ενώ το έργο που θα συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής θα αποτελέσει μια απο τις επόμενες παραστάσεις της Θρυαλλίδας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Σπύρος Μαβίδης (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης) , Θανάσης Ζέρβας (Ηθοποιός) και Ελευθερία Σαββάκη (Καλλιτεχνική Διευθύντρια Θρυαλλίδας)

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού καθώς και το έντυπο της Δήλωσης Συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Θρυαλλίδας thriallida.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να επικοινωνούν μέσω mail : thriallida@gmail.com και στο τηλέφωνο 6947045057.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass