Ανταμώνουν οι Βλαχογιαννίτες

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2008 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βλαχογιαννίου και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας ετοίμασαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με πολύ μεράκι και αγάπη για το «1ο αντάμωμα των απανταχού Βλαχογιαννιτών». Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το τριήμερο θα περιλαμβάνει τις εξής εκδηλώσεις στις οποίες η είσοδος του κοινού θα είναι σε όλες δωρεάν.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
Θεατρική παράσταση στις 9:30 μ.μ από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας με την κωμωδία του Δημητρίου Ρήτα με τίτλο «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ’».
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
Εσπερινό και Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βλαχογιαννίου. Έναρξη εκδηλώσεων – Χαιρετισμοί. Αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών. Αναβίωση εθίμων «Πιρπερίτσα» και «Κλήδονα». Παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα των Γυναικών Δ.Δ Βλαχογιαννίου Δήμου Ποταμιάς με παραδοσιακή ορχήστρα. Αναβίωση εθίμου «Λουκατσάρια» από νέους του Συλλόγου Βλαχογιαννίου. Γλέντι για όλους με την καταπληκτική ορχήστρα του Αντώνη Κουκότσικα και τραγούδι τον Γιώργο Τρομάρα. Οι γυναίκες του χωριού θα προσφέρουν σε όλους τους παρευρισκομένους τοπικά εδέσματα
Επιμέλεια και παρουσίαση προγράμματος θα γίνει από την Βλαχογιαννίτισσα δημοσιογράφο Σοφία Κοντοθανάση.
ΚYΡIAKH 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
Εσπερινό στον Αγιο Ραφαήλ Βλαχογιαννίου
Το τελευταίο βράδυ θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά με πολλές εκπλήξεις. Όσοι παρευρεθούν στο Βλαχογιάννι το τριήμερο των εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας στην προσπάθεια του Συλλόγου να αναδείξει, και να προβάλει την τοπική μας παράδοση και ιστορία, που καταγράφεται μέσα από φωτογραφίες των κοινωνικο-πολιτιστικών εκδηλώσεων του τόπου μας, που έχει συλλέξει από όσους κατείχαν φωτογραφικό υλικό οικείων προσώπων – προγόνων μας, σε διάφορες εκδηλώσεις όπως πανηγύρια, γιορτές, γάμους κ.λπ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Χριστίνα Φακίτσα: 6972-885.670 - Σαπουνάς Στέφανος: 6945-741.890 - Σαπουνάς Βασίλειος 6978-119.176.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass