ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ένας χρόνος πλούσιων πολιτιστικών δρώμενων

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2011 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:59
 Ο Σύλλογος Αργιθεατών ν. Λάρισας διακρίνεται για την πολύπλευρη δράση του στον τομέα του πολιτισμού.
Τη χρονιά που πέρασε διοργάνωσε μία σειρά εκδηλώσεων που ανέδειξαν τις δραστηριότητες του συλλόγου αλλά συνέβαλαν και στη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του. Έτσι ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Αργιθεάτισσας συγγραφέως και εκπαιδευτικού Γιώτας Φώτου η οποία παρουσίασε τη μικρή Γαβριέλα, ηρωίδα των παιδικών της βιβλίων, σε σκετσάκι από το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της «Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα». Άλλη μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του μικρού χορευτικού του στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας όπου χάρισαν στιγμές κεφιού και χαράς στους τρόφιμους του ιδρύματος, αλλά και η παρουσίαση χορών της Αργιθέας και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας σε εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας στα γραφεία του συλλόγου όπου η πρόεδρος κ. Νανά Μαυραντζά έκανε τον απολογισμό των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς δίνοντας την υπόσχεση ότι και στη συνέχεια ο σύλλογος θα συνεχίσει την έντονη δραστηριότητά του.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Μαρία Μποτού, Θεοφάνης Χόντζιας, Μαίρη Γούλα, Θανάσης Παπαποστόλου, Παύλος Νάκος, Γιώργος Μπακογιάννης, Νάνσυ Πούλιου, και Κατερίνα Θεοδωρίδου κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τις προσπάθειες του συλλόγου και να παρευρεθούν στο ετήσιο χορό που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Ακρόπολις» στη Λάρισα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass