ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ «ΝΑΜΑ» ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Αλέξανδρος Βούλγαρης... The Boy

Δημοσίευση: 29 Νοε 2011 1:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:40
Λίγο παραπάνω από ένα χρόνο ακριβώς ο «The Boy» επιστρέφει στη Λάρισα μετά τη μοναδική του εμφάνιση πέρυσι. Νέος αλλά εξαιρετικός καλλιτέχνης της εγχώριας μουσικής σκηνής, επιλέχθηκε από την Alive Art Performances για να εγκαινιάσει μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων με ιδιαίτερες μετακλήσεις καλλιτεχνών, που θα λάβουν χώρα στο «Νάμα» Wine Bar στο χώρο του Μύλου, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Πέμπτη στις 9.30 το βράδυ.
 Η βραδιά θα έχει από σκληρό piano – punk μέχρι dance και electro pop. Ο The Boy – Αλέξανδρος Βούλγαρης - ξεκίνησε το 1997 ως οργανίστας στους f(a39). Το 2003 άρχισε να παίζει με τους Sportex, προσωπικό σχήμα του Felizol με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Το 2004 ξεκίνησε την piano punk performance των Mary and The Boy με τους οποίους ηχογράφησε δύο άλμπουμ μέχρι τη διάλυσή τους το 2008. Το σχήμα αυτό ήταν από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. Εκτός από μουσική ο «The Boy» έχει κι άλλες ασχολίες, έχει σκηνοθετήσει δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους. Για τη μουσική της ταινίας του «Ροζ» βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Μπέλφορτ. Έχει σκηνοθετήσει και έχει γράψει μουσική για το θέατρο και έχει κυκλοφορήσει το μυθιστόρημα «Μαύρο Αίμα».
Το 2007 ο «Τhe Boy» ξεκινάει την προσωπική του πορεία η οποία περιλαμβάνει πολύ σημαντικές κυκλοφορίες. Ξεκινάει με το 50 God Damn Songs το 2007, και συνεχίζει με το Please make me dance το 2009, όπου τα τραγούδια του εναλλάσσονται με ετερόκλητες διασκευές, όπου δεν διστάζει να καταπιαστεί από την προσευχή «Πάτερ Ημών...» μέχρι τον Θεοδωράκη και τον Σαββόπουλο. Ο δίσκος είναι ένα συνεχές σφυροκόπημα από keyboards / πιάνο και percussion. Η διάθεση είναι κυρίως χορευτική, αν και όχι τόσο με τη διασκεδαστική της έννοια όσο με μία σκοτεινή λογική εσωτερικού αναβρασμού. Το 2010 ο «The Boy» εμφανίζεται με το «Κουστουμάκι», ένα δίσκο που πραγματικά τάραξε τα νερά της εναλλακτικής σκηνής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass