Σήμερα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2012 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:36
Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τόσο ανεβαίνει και η διάθεση των Λαρισαίων για ψυχαγωγία. Στο πλαίσιο αυτό σε όλη την πόλη πραγματοποιούνται εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Όσοι προβληματίζονται για το πώς θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο σήμερα, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των εξής εκδηλώσεων:
 
Στο Φεστιβάλ Πηνειού
* Σήμερα Τετάρτη στο Α’ Αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθεί απογευματινή παράσταση Καραγκιόζη από τον 14ο Παιδικό Σταθμό.
Α’ Εξέδρα
Στις 6 μ.μ. Ποδηλατικός Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για ποδήλατα βουνού με εκκίνηση από τα γήπεδα Beach volley- beach soccer σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.
Στις 7 μ.μ. επίδειξη με ποδήλατα BMX, κατηγορία flatland, με τους Δημήτρη Παγκαρλιώτα και Λευτέρη Πάτα.
Στις 8.30 μ.μ. «Αφιέρωμα στην παράδοση»
Β’ Εξέδρα
10.30 μ.μ. Συναυλία με την ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη.
9-11 μ.μ. Προβολή των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας από τον σύλλογο Cineπαρμένος. Συζήτηση με τον υπεύθυνο παραγωγής Θωμά Φωτόπουλο.
 
Στο Gymboree Play & Music
* Η διεθνούς φήμης εταιρία «Gymboree Play & Music», φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στον χώρο της (Αλ. Παπαναστασίου 62, 3ος όροφος στο κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου) τις εκδόσεις «Διάπλαση», το βιβλιοπωλείο «Σκάλα Παιδικό» και τη συγγραφέα Λένα Τερκεσίδου μαζί με τον δυναμικό ήρωα Σάκη Γαλατάκη! Η συγγραφέας, μέσα από το παραμύθι «Ο Σάκης Γαλατάκης στο Ζαχαροχωριό», θα μιλήσει στα παιδιά για την αξία της σωστής διατροφής με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι.
Στη συνέχεια η συγγραφέας θα μιλήσει στους γονείς για θέματα διατροφής και την ίδια ώρα τα παιδιά (από 2 έως 8 ετών), μαζί με ένα συνοδό τους, θα απολαύσουν ένα ιδιαίτερο – σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνα – εκπαιδευτικό πρόγραμμα απασχόλησης από τις δασκάλες του Gymboree Play and Music.
Μετά το τέλος της ομιλίας θα υπάρχει μπουφές με εδέσματα από το βιβλίο της συγγραφέως «Γευστικές συνταγές χωρίς ενοχές» και οι μικροί φίλοι, μαζί με τους γονείς τους, θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν πολλά και διαφορετικά, αποκλειστικής χρήσης, μηχανήματα/παιχνίδια, που τα βοηθούν να αντιληφθούν καλύτερα το περιβάλλον και τις κινήσεις του σώματός τους. Είσοδος Ελεύθερη.
 
Στο Γαλλικό Ινστιτούτο
* Το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας διοργανώνει έκθεση εικαστικών έργων και κατασκευών που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο ετήσιου project με θέμα «Φως στο σκοτάδι». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα Τετάρτη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου. Διάρκεια έκθεσης 14 -16 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας 11 – 1 το πρωί και 6.30 – 9 το απόγευμα.
 
Στο Δημοτικό Ωδείο
* Το 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Λάρισας, ανεβάζει την παράσταση «Ακούγοντας τους φίλους μας τα ζώα»» σήμερα στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
 
Στη Γιάννουλη
* Η θεατρική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης θα παρουσιάσει την παιδική παράσταση «Το όνειρο του Ρο» της Στέλλας Μιχαηλίδου σήμερα Τετάρτη στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Γιάννουλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass