ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου και Γιάννης Κούτρας

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2012 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
«Στην κρίση στηρίζουμε τους πιο αδύναμους, όσους είναι εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, στη φυλακή, στον δρόμο, στο περιθώριο, όσους χρειάζονται την αποδοχή μας για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη». Με το μήνυμα αυτό και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διοργανώνει την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στη Λάρισα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Στη συναυλία αυτή τρεις γνωστοί καλλιτέχνες συναντώνται για να ερμηνεύσουν τραγούδια γνωστά και πολύ αγαπημένα σε όλους.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιάννης Κούτρας συναντούν τη χαρισματική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς Ρίτα Αντωνοπούλου και τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Υπέροχα τραγούδια του Θ. Μικρούτσικου, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες, παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις, με τη βοήθεια των δεξιοτεχνών Θύμιου Παπαδόπουλου στα πνευστά και Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο.
Ο Γιάννης Κούτρας, που έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση όλων ως ο ιδανικός ερμηνευτής που άφησε ανεξίτηλο στίγμα με την ερμηνεία του στον ιστορικό «Σταυρό του Νότου» αλλά και η ερμηνευτική δεινότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου, θα χαρίσουν στο κοινό μοναδικές στιγμές υπό την καθοδήγηση πάντα του Θ. Μικρούτσικου επί σκηνής.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο βιβλιοπωλείο «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ» και στο καφέ «ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass