ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Εκπληκτικές φιγούρες νέων χορευτών

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
 ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγιάς «Χρυσαλλίδα» η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αγιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» και η Σχολή Χορού «Έκφραση».
Στην εκδήλωση αυτή, μαθητές από επαρχίες του νομού, που ασχολούνται με την τέχνη του χορού σε πολιτιστικούς συλλόγους, σχολές χορού και γυμναστήρια, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να δείξουν τη δουλειά τους σε ένα απόγευμα που περιελάμβανε χορογραφίες μπαλέτου, σύγχρονου και μοντέρνου χορού.
Στόχος της φετινής συνάντησης, πέρα από τη γνωριμία και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων μεταξύ των μικρών χορευτών και των δασκάλων τους, ήταν να στηριχθούν και να ενθαρρυνθούν όλες οι αντίστοιχες καλλιτεχνικές προσπάθειες της επαρχίας. Στην εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη για τη χώρα μας εποχή, το μήνυμα που οι διοργανωτές θέλησαν να περάσουν είναι ότι τα παιδιά δεν πρέπει να σταματήσουν να εξερευνούν και να καλλιεργούν τα ταλέντα και τις ανησυχίες τους και να ονειρεύονται ένα μέλλον όπου η τέχνη και ο πολιτισμός θα έχουν κυρίαρχη θέση.
Στη χορευτική βραδιά συμμετείχαν τα τμήματα χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίκαιας, του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου, το γυμναστήριο «Energy» του Αμπελώνα, η Σχολή Χορού «Έκφραση» της Αγιάς, η «Αθλοκίνηση» της Ελασσόνας και η «Αρμονία» του Τυρνάβου.
Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους και ενθουσίασαν το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα «Αλέξανδρος Αλεξούλης», η διακεκριμένη Λαρισαία χορεύτρια Τίνα Νασίκα, καθώς και οι ταλαντούχοι μαθητές του φυτωρίου της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Λάρισας Ελένη Μάρκου και Σεμπάστιαν Μπαϊράμι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass