ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Ξεδιπλώνεται η ζωή της μεγάλης ηθοποιού

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2012 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
Μία ξεχωριστή εκδήλωση για την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη διοργανώνει την Πέμπτη 7 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ. στο κτήμα «Χαροκόπου» η Φιλανθρωπική Οργάνωση «Ευχή Ζωής».
Στη βραδιά της εκδήλωσης όλοι όσοι βρεθούν εκεί θα θυμηθούν στιγμές από τη ζωή της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού μέσα από ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό.
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν σε σωματικά και ψυχολογικά κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και σε παιδιά που εγκαταλείφθηκαν από τους γονείς τους.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς της προέδρου της οργάνωσης «Ευχή Ζωής» κ. Μαριέττας Λάμπρου, της υπεύθυνης της διοργανώτριας εταιρείας «ΚΑΡΑΛΗ PR» κ. Βιβής Κάραλη, του κ. Βιταλίνου Γατένιου. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία αντιπροσώπου του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», παρουσίαση και ομιλία του ηθοποιού Γιάννη Βόγλη σχετικά με την προσωπικότητα της Μελίνας, ομιλία της ηθοποιού Μπέτυς Βαλάση η οποία θα αναφερθεί στην καλλιτεχνική δραστηριότητα της μεγάλης Ελληνίδας μούσας, ομιλία της ηθοποιού Βάσιας Τριφύλλη και ομιλία του δημοσιογράφου Ανδρέα Γιουρμετάκη. Θα ακολουθήσει παρουσίαση με στιγμές από τη ζωή της Μελίνας Μερκούρη. Το μουσικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν οι ερμηνευτές-μουσικοί Αλέξανδρος Χατζής, Μάγδα Βαρουχά και ο Λαρισαίος Θωμάς Θωμαΐδης.
Επιπλέον τη βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους και άλλα πολλά επώνυμα μέλη του πολιτιστικού, πολιτικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού τομέα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει προσφορά ποτών και εδεσμάτων (Τιμή εισόδου 10 ευρώ. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν υπέρ του Ιδρύματος «Ευχή Ζωής»).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass