Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΡΑΚΟΤΡΥΠΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μεγάλη διαδικτυακή διάκριση

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2012 22:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Οι προσπάθειες ορισμένων ανθρώπων που αγαπούν τον πολιτισμό, την παράδοση και τον πανέμορφο τόπο τους τελικά επιβραβεύονται με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα μέλη του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση», τα οποία με θέληση και επιμονή κατάφεραν να αναδείξουν το διαδικτυακό τόπο (site) του συλλόγου τους ανάμεσα στους πέντε καλύτερους στην Ελλάδα. O δικτυακός τόπος www.drakotrypa.gr έλαβε μέρος και αξιολογήθηκε ως ένας από τους πέντε καλύτερους στην κατηγορία «Μη κυβερνητική Οργάνωση», των νεοσύστατων βραβείων e-awards. Tα Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου e-awards, αφορούν στην αναγνώριση και διάκριση των ανθρώπων που συνεισφέρουν το βέλτιστο διαδικτυακό περιεχόμενο, με κριτήρια την ανεξαρτησία, το πρωτογενές περιεχόμενο, τη δεοντολογία και τη διάδραση. Η ομάδα των εθελοντών του διαδικτυακού, μη-κερδοσκοπικού περιοδικού maga.gr που ευθύνεται για τη διοργάνωση, θέλει με αυτόν τον θεσμό να υπογραμμίσει και να προάγει το περιεχόμενο που αξίζει να προσέξει κανείς ανεξαρτήτως δημοφιλίας ή επισκεψιμότητας. Η τελετή της απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι όπου έδωσαν δυναμικό «παρών» σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της Δρακότρυπας καθώς και αρκετοί κάτοικοι του χωριού που διαμένουν στην πρωτεύουσα ώστε να επιβραβεύσουν  από κοντά τις προσπάθειες των συγχωριανών τους οι οποίες στέφθηκαν από πλήρη επιτυχία. Την τελετή απονομής παρουσίασαν η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου  και ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείτο από σημαντικές προσωπικότητες της δημοσιογραφίας των τεχνών και της πληροφορικής.
Αξίζει να επισημανθεί ότι οι πέντε υποψηφιότητες στην κατηγορία Μη κυβερνητικής Οργάνωσης ήταν οι εξής: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Drakotrypa.gr, Σύλλογος Φλόγα, Ο Τόπος μου και Balkan beyond borders.
Κατόπιν διαδικτυακής ψηφοφορίας η οποία διήρκεσε 14 μέρες, νικητής αναδείχθηκε ο ιστότοπος του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», που αποδεδειγμένα έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση. Πληκτρολογώντας κανείς το drakotrypa.gr στέκεται σε ένα όμορφο κομμάτι του κειμένου που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα και αναφέρει... «Η σελίδα αυτή φτιάχτηκε με σκοπό να δείξει τις ομορφιές του χωριού μας σε όλο το κόσμο. Να γίνει ένα μέρος στο οποίο συγχωριανοί και μη θα μπορούν να μαθαίνουν νέα της Δρακότρυπας. Να γίνει ένα σημείο αναφοράς για κάθε Δρακοτρυπιανό, αφού μέσω αυτής εδώ της ιστοσελίδας θα μπορούμε να ανταλλάζουμε απόψεις για διάφορα θέματα που αφορούν το χωριό». Όπως και να έχει η προσπάθεια αυτή των μελών του συλλόγου είναι καθόλα άξια και επαινετέα, ενώ δεν θα πρέπει να παραληφθεί και η συμβολή του δημιουργού της ιστοσελίδας Γιάννη Γλυνού στη μεγάλη αυτή επιτυχία του συλλόγου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass