ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Η πεντάμορφη και το τέρας

* Μια παιδική παραγωγή με την υπογραφή του Χ. Ρώμα

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2012 21:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:47
Το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων «Η πεντάμορφη και το τέρας» θα ανέβει στη σκηνή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα θα δοθούν δύο παραστάσεις, μία στις 11.30 το πρωί και μία στις 5.30 το απόγευμα, ενώ θα ισχύουν και τα εισιτήρια ΟΓΑ. Πέντε κορυφαίοι συντελεστές υπογράφουν και τη νέα αυτή παραγωγή. Ο αγαπημένος των παιδιών Χάρης Ρώμας σκηνοθέτησε την παράσταση ενώ έχει υπογράψει και τους στίχους των τραγουδιών. Ο Μιχάλης Ασλάνης έφτιαξε τα εντυπωσιακά κοστούμια, ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει επιμεληθεί τη μουσική της παράστασης, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο Φώτης Μεταξόπουλος, τη θεατρική διασκευή έχει κάνει ο Μάνος Βενιέρης, ενώ τα σκηνικά ζωγράφισε ο Ιωάννης Βλάχος, τέλος την παράσταση φωτίζει ο Γιώργος Βαζαίος.
 
Λίγα λόγια για το έργο
«Πότε έχει μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκεται στην ψυχή και το σώμα ή στην ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο; Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα από την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.
Η ζωντανή μουσική, τα τραγούδια, τα πλούσια κοστούμια και σκηνικά συντελούν στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου, το οποίο γράφτηκε το 1873, παραμένει μοντέρνο και επίκαιρο ακόμα και σήμερα. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαίρη Χρονοπούλου, Διονύσης Στραβοράβδης, Γιώργος Μπουκουβάλας, Σίμος Παπαναστασόπουλος, στο ρόλο του τέρατος ο Ηλέας Νομικός, και στο ρόλο της πεντάμορφης η Ιρις Μάρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass