ΣΤΟ ΕΡΓΟ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ» ΤΗΣ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Μύθοι και πραγματικότητα γίνονται ένα

* Τελευταίες παραστάσεις από 5 έως 9 Ιανουαρίου

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2012 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
Τέσσερις ακόμα παραστάσεις θα δώσει η «Ονείρων Θαύματα» στον «Χορίαμβο» από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, με το έργο «Ποιος είναι Ποιος!». Η παράσταση από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον των θεατών και οι ερασιτέχνες ηθοποιοί όπως επίσης και η σκηνοθεσία των Άκη Κερσανίδη και Δημήτρη Βούζα, απέσπασαν τα πιο ευμενή σχόλια. Μια ερωτική συνεύρεση, μια απόπειρα απαγωγής, ένας εργάτης σε λάθος χρόνο στον λάθος τόπο... και η ιδέα της αλλαγής ταυτότητας μεταξύ του βιομήχανου Ανιέλι και του εργάτη Αντόνιο, είναι τα υλικά με αναφορές στην comedia del arte. Ένα έργο ανατριχιαστικά επίκαιρο, ένα έργο αιχμηρό και ταυτόχρονα ανθρώπινο. Στο έργο πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα ανακατεύονται με τους φανταστικούς αλλά καθημερινούς χαρακτήρες που διαπλέκονται μεταξύ τους προσπαθώντας ο κάθε ένας να διατηρήσει ένα κομμάτι από την προσωπική του αλήθεια. Ανάμεσά τους οι φορείς της επίσημης αλήθειας, της επιστήμης - της δικαιοσύνης - και του νόμου ( ο γιατρός, ο ανακριτής, ο αστυνόμος) ζουν στον δικό τους ψεύτικο κόσμο, αφού με έντονη πίστη στους υψηλούς στόχους που υπηρετούν πέφτουν συνεχώς από λάθος σε λάθος. Πάνω απ' όλους και όλα βέβαια στέκεται το θύμα - θύτης...ο Ανιέλι, το σύμβολο της ιταλικής βιομηχανίας και της οικονομικής δύναμης.
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Ιωάννα Κωνσταντέλια, Στέλιος Παπαδόντας, ‘Εφη Μαργκά, Κώστας Πελεκάνος, Θοδωρής Ματούλας και ο Δημήτρης Βούζας. Οι σκηνικές κατασκευές είναι του Κώστα Μητρομάρα, η εγγραφή των μουσικών κομματιών της παράστασης είναι του Χρήστου Παπαγεωργίου και οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη. Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων 2411 – 101963, 6972 – 700.971
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass