ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΓΟΡΓΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το Χωριό του Άη Βασίλη διαδικτυακά

Δημοσίευση: 16 Νοε 2012 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Με γοργούς ρυθμούς αυξάνονται οι διαδικτυακοί φίλοι του χωριού του Αη Βασίλη, που θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στη Λάρισα…Παρότι το προφίλ του, μετρά λίγα 24ωρα παρουσίας στο facebook ήδη η επισκεψιμότητά του είναι μεγάλη. Μέχρι και χθες 1.530 άτομα είχαν δηλώσει ότι τους αρέσει. Οι διαχειριστές του προφίλ, φροντίζουν να αναρτούν τακτικά ανακοινώσεις με τις εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στη διάρκειά του, διαγωνισμούς-κληρώσεις ενώ τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και οι φωτογραφίες έχουν τον πρώτο λόγο, διαμορφώνοντας το εορταστικό κλίμα. Την ίδια ώρα οι εργασίες στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης είναι πυρετώδεις, ενώ πολλοί Λαρισαίοι επισκέπτονται τον χώρο τα βράδια προκειμένου να ρίξουν μια ματιά, αφού τα χιλιάδες λαμπιόνια έλκουν σαν μαγνήτης τους φίλους των Χριστουγέννων.
Το χωριό του Αη Βασίλη φιλοδοξεί να δημιουργήσει την απόλυτη αίσθηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με καταπληκτική διακόσμηση του χώρου, με φάρμα ζώων (ελάφια, πόνυ, τάρανδος, προβατάκια και κατσικάκια) με όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών παρόντες (με κυρίαρχο τον Αη Βασίλη) με απίθανα παιχνίδια και έντονο φιλανθρωπικό προσανατολισμό.
Οι μαθητές θα απασχοληθούν εντελώς δωρεάν στους φούρνους με τα κουλουράκια και τα τσουρέκια, θα κρεμάσουν μπάλες στα χριστουγεννιάτικα δέντρα ενισχύοντας φιλανθρωπικά σωματεία, θα μαγευτούν από το εργοστάσιο της σοκολάτας θα κάνουν βόλτα με τα πόνυ και θα κρεμάσουν στον τάρανδο – βοηθό του Αη Βασίλη τις επιθυμίες τους ενώ κάθε μαθητής θα παραλαμβάνει από τον Αη-Βασίλη ένα πουγκί με δώρα!
Θα παίξουν σε πρωτότυπα παιχνίδια, θα «δημιουργήσουν» στα εικαστικά εργαστήρια και θα γευτούν πεντανόστιμα ζαχαρωτά σε ευφάνταστους διαγωνισμούς (αναγνώριση με αφή και γεύση του είδους κλπ). Θα υποδεχθούν δημοφιλείς ηθοποιούς και παρουσιαστές που θα τους διαβάσουν αγαπημένα παραμύθια για λογαριασμό μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, διαφορετικής κάθε φορά.
Θα παίξουν με ταχυδακτυλουργούς και κλόουνς, θα ενημερωθούν για το περιβάλλον και για την ασφαλή μετακίνηση στην πόλη (με ειδικές εκδηλώσεις), ενώ θα μπορούν να κάνουν και τηλεοπτικά τις ευχές τους και οι καλύτερες θα βραβευτούν με υπέροχα δώρα για τα σχολεία τους! Θα μπορούν επίσης να φέρνουν χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή κατάσταση παιχνίδια και βιβλία για να προωθηθούν στη συνέχεια σε παιδικά ιδρύματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σχολείων είναι χρήσιμο να προγραμματίζεται η επίσκεψη.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6973-795038 ή 6974-057857.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass