ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Η υποκειμενική έννοια του ωραίου»

Δημοσίευση: 14 Νοε 2012 0:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
 Ολοκληρώθηκαν χθες οι προβολές της ταινίας μικρού μήκους «Η υποκειμενική έννοια του ωραίου», στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου. Την ταινία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον χώρο της βιβλιοθήκης που είναι εξοπλισμένος με ειδική οθόνη, (παρουσία των συντελεστών), όλοι οι μαθητές και καθηγητές του σχολείου, ενώ συνεχίστηκε η καταγραφή των απόψεων των θεατών στο «τετράδιο των εντυπώσεων».
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Λαρισαίου καθηγητή, Σωτήρη Τιτή κι αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα της ζωής του, σ’ έναν συνταξιούχο καθηγητή, που με αφορμή τις ερωτήσεις του εγγονού του, θυμάται τον διορισμό του και την 1η του εκπαιδευτική χρονιά, στο Γυμνάσιο της Ραψάνης Ολύμπου. Αναπολεί τη ζωή του εκπαιδευτικού, τις χαρές και τις γκρίνιες, τη μικρή Οδύσσεια που περνούσε κάθε μέρα, καθ’ οδόν προς το καθήκον.
Η ταινία είναι κατάλληλη για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, με πλούσιο λεξιλόγιο, χωρίς προσβλητικές εκφράσεις. Για πληροφοριακό υλικό, φωτογραφίες και διαφημιστικό βίντεο στο facebook: ypokeimenikiennoiatouoraiou ενώ για επικοινωνία και συνεννόηση για προβολή σε σχολεία e-mail: ypokeimeniki.ennoia.tou.oraiou@gmail.com.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass