ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αέρας ανανέωσης στο «Χατζηγιάννειο»

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2012 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
 Της Νατάσας Πολυγένη
Νέο «πρόσωπο» απέκτησε η αίθουσα εκδηλώσεων του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου Λάρισας. Μέσα στο καλοκαίρι ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε με λίγες αλλά καίριες παρεμβάσεις, ώστε να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις των χειμερινών μηνών. Βάψιμο, νέες κουρτίνες, νέα μικροφωνική, σύγχρονος φωτισμός και μεταφορά σειράς καθισμάτων από το μπροστινό στο πίσω μέρος ώστε να είναι πιο λειτουργική η αίθουσα, άλλαξαν την όψη της εντελώς. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών (ΔΟΠΑΕΛ) κ. Μιχάλης Τσακίρης, είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές, καθώς όπως λέει ήταν επιτακτική ανάγκη. «Δεν πήγαινε άλλο πια. Οι κουρτίνες ήταν σε άθλια κατάσταση. Η αίθουσα χρειαζόταν επειγόντως βάψιμο. Κάθε χρόνο την αίθουσα επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι και πρέπει να συντηρείται ανάλογα. Μπορεί τα οικονομικά μας πλέον να μην το επιτρέπουν, όμως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται».
Έτσι και έγινε, μέσα στο καλοκαίρι επιστρατεύτηκαν τα συνεργεία του Δήμου για το βάψιμο και με πολλή οικονομία, όπως τονίζει ο κ. Τσακίρης, βρέθηκαν τα χρήματα και για τις υπόλοιπες εργασίες. Συνολικά η «μεταμόρφωση» της αίθουσας εκδηλώσεων του «Χατζηγιάννειου» στοίχισε περίπου 11.000 ευρώ.
«Τόσο η δημοτική αρχή όσο και ο ΔΟΠΑΕΛ δίνουν προτεραιότητα στον πολιτισμό, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Είναι γεγονός ότι πολλά περισσότερα θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά παλεύουμε με όσα μέσα διαθέτουμε προκειμένου να προσφέρουμε στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, ότι καλύτερο μπορούμε. Γιατί η προβολή του πολιτισμού μας, η διαφύλαξη της ιστορίας και της παράδοσής μας συντηρούν και ενισχύουν την εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα στους σημερινούς καιρούς και συνιστούν την καλύτερη άμυνα της κοινωνίας σε ό,τι προσπαθεί να αδειάσει την ψυχή και τη μνήμη» προσθέτει καταλήγοντας ο κ. Τσακίρης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass