ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Στα μονοπάτια της χορωδιακής μουσικής

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2012 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:22
Το προσεχές Σάββατο 13 Οκτωβρίου ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας, διοργανώνει το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 8.30 το βράδυ. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Η χορωδία του Συλλόγου και ο μαέστρος της κ. Χρήστος Κτιστάκης προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό της πόλης να απολαύσει τη μουσική πανδαισία που θα προσφέρουν νεανικές χορωδίες, φωνητικά σύνολα και χορωδίες, υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου που θα παρουσιάσουν ξεχωριστά μουσικά προγράμματα δίνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει μοναδικές εκτελέσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες. Στόχοι του φεστιβάλ που είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός για την πόλη, είναι η διατήρηση και ανάπτυξη του χορωδιακού τραγουδιού και η αναβάθμιση της χορωδιακής έκφρασης. Την επιτυχία του εγγυάται η οργανωτική εμπειρία του φορέα, το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο των συμμετεχόντων συνόλων και η θερμή συμπαράσταση εκείνων που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική.
Θα εμφανιστούν η Γυναικεία Χορωδία «Ευ Choralis» από τη Θεσσαλονίκη με μαέστρο το μουσικολόγο κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη, η Νεανική Χορωδία ομοίων φωνών του Μουσικού Σχολείου του Βόλου με μαέστρο την κ. Ρωξάνη Γιαρέντη και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Πλειάδες» επίσης από τη Θεσσαλονίκη. H χορωδία ομοίων φωνών του Μουσικού Σχολείου του Βόλου, ιδρύθηκε το 1997 με την ίδρυση του Σχολείου. Αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει εμφανιστεί πολλές φορές και στη Δημόσια Τηλεόραση. Επίσης, έχει αποσπάσει και πολλά βραβεία.
Τη χορωδία διευθύνει από την ίδρυσή της η κ. Ρωξάνη Γιαρέντη και στο πιάνο συνοδεύει η κ. Ελένη Παπαθανασίου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass