ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

«Γιατρός με το στανιό» για λίγο ακόμη

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2012 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:55
Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα παίζεται η κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» στο πανέμορφο θερινό Θέατρο «Αυλή του Μύλου» που δημιουργήθηκε φέτος στον ιστορικό «Μύλο του Παππά». Το νέο Θέατρο «Αυλή του Μύλου» και η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Κώστας Τσιάνος, ήταν δύο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα για τη Λάρισα. Σε μια δύσκολη εποχή, το «Θεσσαλικό Θέατρο» με τη βοήθεια του Δήμου Λαρισαίων, αντιστέκεται όσο μπορεί για να μη μείνει στάσιμη η πολύχρονη και ιστορική του πορεία. Στην προσπάθεια αυτή συμπαραστέκεται το θεατρόφιλο κοινό με την προσέλευσή του στις παραστάσεις και θα πρέπει, όσο το δυνατόν περισσότερο να συνδράμει με το φθηνό άλλωστε εισιτήριο (10 ευρώ και 7 ευρώ) αφού η επιχορήγηση από το υπουργείο Πολιτισμού κ.λπ. είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
«Ο Γιατρός με το στανιό» περιόδευσε σε πολλά μέρη της περιοχής μας στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και επαινέθηκαν οι ερμηνείες του Σταύρου Νικολαΐδη που ερμηνεύει έξοχα τον ψευτογιατρό «Σγαναρέλο», την Ελένη Ουζουνίδου που εκτός των άλλων τραγουδάει άριστα και τραγούδια στην παράσταση. Ο Περικλής Καρακωνσταντόγλου, όπως πάντα δίνει ξεχωριστό κύρος , με την τεράστια θεατρική του εμπειρία για να περάσουμε, στους θαυμάσιους Βασίλη Γιαβρή, Χάρη Φλέουρα, Άννα Γκλέτσου, Αλέξανδρο Μπαλαμώτη και Ιωάννα Δημακοπούλου. Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.15 το βράδυ ακριβώς και λόγω της αυξημένης προσέλευσης των θεατών για τις τελευταίες παραστάσεις, είναι καλό οι ενδιαφερόμενοι να κλείνουν έγκαιρα θέσεις στο τηλέφωνο: 2410- 533417. Ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.-
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass