ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Γιορτή Αμυγδάλου

*Με αξιόλογες εκδηλώσεις πολιτισμού

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2012 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:53
Ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Νέσσωνος με την οικονομική υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Λάρισας, διοργανώνουν για 12η συνεχή χρονιά στο Συκούριο τη «Γιορτή Αμυγδάλου», σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή. Οι εκδηλώσεις ως επί το πλείστον πολιτιστικού χαρακτήρα ξεκινούν σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Θέμιδος όπου θα γίνει ο καθιερωμένος διαγωνισμός αμυγδαλογλυκισμάτων. Στις 8 μ.μ. θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη με τον Αγάπιο Αγαπίου και στις 9 το βράδυ θα κηρυχθεί επίσημα η έναρξη της γιορτής. Ακολουθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική και τραγούδι από την ορχήστρα του Γ. Αποστολόπουλου. Θα παρουσιαστεί πρόγραμμα δημοτικών χορών από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Νέσσωνος και του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται αμυγδαλολιχουδιές, που ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με πολλή αγάπη και μεράκι.
Αύριο στις 8 το βράδυ το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας θα παρουσιάσει τη σατιρική μουσικοχορευτική του επιθεώρηση «Ο Ευρωπαίος καίγεται και το ευρώ... χτενίζεται». Η είσοδος είναι ελεύθερη στις εκδηλώσεις.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass