ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕΣ»

Λαρισαίος διακρίθηκε σε Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό

* Αύριο η απονομή στη Σκόπελο

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
Το 3ο βραβείο στον Α’ Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Καισάριος Δαπόντες», τον οποίο πραγματοποίησε ο Δήμος Σκοπέλου - (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σκοπέλου, θα απονεμηθεί στον Λαρισαίο, Αργύρη Γιουρούκη και το ποίημά του «Φλεγόμενος», το οποίο μάλιστα πρόκειται να μελοποιηθεί από συνθέτη της Αθήνας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν περί τους 150 ποιητές, απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και Έλληνες οι οποίοι μένουν σε διάφορες χώρες, στο εξωτερικό. Θα βραβευθούν ποιητές από τις περιοχές Ωρωπός, Χανιά, Κοζάνη, Μεσσηνία, Κύπρος, Καρδίτσα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο Κρήτης, Αθήνα, Πέραμα, Γλώσσα Σκοπέλου, Κορινθία και Πάτρα, σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει αύριο Παρασκευή το απόγευμα, στο νησί της Σκοπέλου.
Πιο συγκεκριμένα, το 1ο βραβείο θα πάρουν οι Κωνσταντίνα Ράπτη με το «Μεσοβδόμαδο που κλαίει» και το «Γη κι ουρανός» κι Αντώνης Πυροβολάκης με το «Λυκόφως». Το 2ο βραβείο θα μοιραστεί στους Σουλτάνα Βουδούρη με το «Ανοιξιάτικο πέπλο», Σπυρίδων Σιάμο με το «Ο καθρέφτης», Άθω Χατζηματθαίου με το «Δρόμος διαφυγής» και Χρυσούλα Λουλοπούλου με το «Ζω...».
Το 3ο βραβείο θα απονεμηθεί στους Αργύρη Γιουρούκη με το «Φλεγόμενος», Αντώνη Πυροβολάκη με το «Ένα καράβι», Θεόδωρο Σάντα με το «Ανατομία τ’ ουρανού», Νόπη Χατζηιγνατιάδου με το «Γυναίκα», Ιωάννη Μαλτέζο με το «Ποίημα χωρίς τίτλο (Άλαλα λόγια...)», Ανθή Παραλήκα με το «Πως...», Κωνσταντίνο Παυλικιανη με το «Το παράπονο του άγνωστου ποιητή» και Ελεάνα Τσεσμελή με το «Αγάπη!».
Τα αποτελέσματα, αλλά και τα βραβευμένα ποιήματα του Διαγωνισμού «Καισάριος Δαπόντες», έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου στη διεύθυνση www.skopelos.gov.gr (κατηγορία ΔΗ.Κ.Ε. Σκοπέλου).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass