ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «Β. ΦΑΡΜΑΚΗ»

Η σπαρταριστή παρωδία «Άμλετ ο B’» στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2012 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:52
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Η Θεατρική Ομάδα Νίκαιας παρουσιάζει την παράσταση «Άμλετ ο Β΄» την ερχόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» στην Ελασσόνα. Την παράσταση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετοράχης και το Πολιτιστικό Προξενείο και η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ.
Ο Άγγλος συγγραφέας Σαμ Μόμπρικ είναι πρόθυμος να καθοδηγήσει τους θεατρόφιλους σ’ αυτό το διασκεδαστικό εγχείρημα. Έγραψε μια σπαρταριστή παρωδία του γνωστού αριστουργήματος, αποκαλύπτοντας καταπληκτικές αντιστοιχίες με τη σύγχρονη πραγματικότητα. Ο Μπόμπρικ στο έργο του δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Τα τα βέλη του ενάντια στην κοινωνική υποκρισία και τον μικροαστικό καθωσπρεπισμό. Βεβηλώνει θεσμούς, γκρεμίζει κανόνες και συμβάσεις.
Ίντριγκες και φιλοδοξίες, πολιτικές δολοπλοκίες, σατανικά σχέδια, ουσίες και πνεύματα, φαντάσματα και δηλητήρια, καλαμπούρια και πλάκες, αλλόκοτα εγκλήματα, αίματα και σφαγές, ασίγαστα πάθη, αιμομιξίες και διαστροφές... απ’ όλα έχει ο μπαξές. Ό,τι χρειάζεται για πραγματική διασκέδαση!
Ο συγγραφέας ακολουθεί σκηνή προς σκηνή το πρωτότυπο έργο του Σαίξπηρ και το αποδομεί, υπονομεύοντάς το, άλλοτε με όπλο το σαρκασμό και άλλοτε με σουρεαλιστική διάθεση, δίνοντας πολλά και διαφορετικά νοήματα προς πάσα κατεύθυνση. Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Νίκος Ζιαβλιάκης, Αποστόλης Ξυδάς, Στάθης Κατσίδης, Θωμάς Περικλέους, Κατερίνα Χατζημαρκάκη, Γιώργος, Μπόζαρλης, Γιώργος Νταφούλης, Γιάννης Γκάγκας, Δημήτρης Κατσαούνης, Γεωργία Ράπτη, Ελένη Κυράτσα, Ξένια Τσιγάρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass